Promotiewerk vacatures in Naaldwijk

Er zijn 15 promotiewerk vacatures in Naaldwijk gevonden.

Zodra er een nieuw product op de markt verschijnt, moet het gepromoot worden. Vaak door het gratis uit te delen op leuke locaties, zoals evenementen en beurzen. Wie houdt er nou niet van een gratis hapje, drankje of nieuwe gadget? Als het jou leuk lijkt om mensen blij te maken, zelf een vrolijke glimlach hebt en makkelijk contact maakt, dan is een functie als gastvrouw, gastheer of promotiemedewerker jou op het lijf geschreven! Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan, en wil je graag werken met sociale collega’s op leuke plekken? Reageer dan direct op onze promotiewerk vacatures!

Werken in Naaldwijk

Het gezellige Naaldwijk ligt in het Westland, een groen gebied in de provincie Zuid-Holland. Het plaatsje telt bijna twintigduizend inwoners en heeft een pittoresk centrum. Steden in de buurt zijn Delft en Den Haag.


Word promotiemedewerker in Naaldwijk

Promotiewerk is perfect voor vrolijke, sociale types die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan. Een baan als promotiemedewerker is perfect voor iedere student, omdat je je eigen tijden kunt indelen. Zo pak je een ochtendje hier en een middagje daar, wanneer het jou uitkomt. De locaties waar je werkt kunnen afwisselen, evenals het team waarmee je werkt. Geen dag is dus hetzelfde! Is dit iets voor jou? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures!

Aan de slag als gastheer of gastvrouw

Vind jij het heerlijk om mensen welkom te heten en op hun gemak te stellen? Heb je een vriendelijke glimlach en geef je beleefd antwoord op vragen? Dan ben jij perfect als gastheer of gastvrouw! In deze functie sta je op evenementen, beurzen en feesten waar een hoop te beleven is. De gastheer of gastvrouw is verantwoordelijk voor de gastenlijst, drankjes, catering en soms ook de schoonmaak. Een veelzijdige baan, dus! Wil jij graag aan het werk als gastheer of gastvrouw? Check dan onze promotiewerk vacatures!

Meer informatie

Word nu parttime merkambassadeur bij jou in de buurt

Parttime online game presenter bij een casino in Den Haag

Start als steward / stewardess bij Transavia

Fulltime steward/stewardess bij Transavia in Rotterdam

Incassomedewerker Zorgverzekeraars in Rotterdam

Tijdelijk promotiemedewerker voor de Gemeente in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Flexibele bijbaan als verkoper bij jou in de buurt

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..