HR-vacatures in Uden

Er zijn 7 HR-vacatures in Uden gevonden.

Zie jij jezelf als zorgzaam en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij perfect voor de HR-afdeling! Bij Human Resources houd je je bezig met het personeel van een organisatie. Zo stel je contracten op, houd je vrije dagen en ziektedagen bij, werf je kandidaten voor vacatures en zorg je ervoor dat iedereen tevreden is. Een leuke baan met veel afwisseling, dus! Extra aandacht wordt besteed aan de samenwerking en ontwikkeling van de werknemers. Wil jij deze baan op je nemen? Solliciteer dan op onze HR vacatures!

Werken in Uden

Ben jij op zoek naar een baan dicht bij huis? Neem dan een kijkje bij onze vacatures in Uden! Uden is een gezellige plaats in Noord-Brabant. Het is een industriegemeente, maar heeft ook misschien wel het mooiste stukje groen van Nederland. Zo werd het in 2008 uitgeroepen tot Groenste Stad van Europa. Vooral de Peelrandbreuk wordt als een mooi stukje Uden genoemd. Wil jij hier een kijkje nemen, én tegelijkertijd aan het werk gaan? Bekijk dan snel onze vacatures in Uden en reageer direct!


Begin je loopbaan als HR-medewerker

Weet jij nog zo goed welke kant je op wilt gaan? Dan is een startersfunctie als HR-medewerker een goed begin! Bij deze baan leer je alle kneepjes van het vak; van werving tot ontslag. Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel onze HR vacatures en solliciteer!

Word salarisadministrateur in Uden

Geef jij mensen graag hun verdiende loon? Dat kun je nu voor je werk doen! Als salarisadministrateur maak jij iedere maand alle werknemers blij met hun salaris. Ook ben jij het aanspreekpunt als er iets mis gaat met de uitbetaling. Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct!

Aan de slag als recruiter in Uden

Heb jij veel mensenkennis? Dan kun je nu aan de slag als recruiter op de HR-afdeling! Bij deze baan ga jij op zoek naar de juiste kandidaat voor openstaande vacatures. Je houdt sollicitatiegesprekken en bouwt een poule van werkzoekenden op. Solliciteer nu op onze HR-vacatures, en wie weet werk jij straks als recruiter!

Meer informatie