Ict vacatures Veendam

Er zijn 7 ict vacatures in Veendam gevonden.

HTML, JavaScript, DevOps of C# .NET. Klinken deze termen jou niet vreemd in de oren? Dan zit je bij de ICT vacatures in Veendam op de juiste plaats. Ben je niet zo bekwaam in IT-jargon maar weet je wel het verschil tussen software en hardware? Dat een moederbord zich niet op de keukentafel bevindt en een cloud niet alleen in de lucht? Ook dan zit je bij de ICT vacatures in Veendam goed. Van fulltime functies tot bijbaantjes, en van vrijwilligerswerk tot traineeships. Je vindt het hier allemaal.

ICT vacatures in Veendam: meteen aan de slag als trainee

Is IT helemaal jouw ding en zit je het liefst de hele dag achter de computer? Dan ben je al goed op weg om een echte ICT’er te worden. Maar met passie alleen kom je niet ver op de banenmarkt. Ook kennis en ervaring zijn belangrijk als jij fulltime als ICT’er wil gaan knallen. Geen zorgen, je komt er wel. En YoungCapital gaat jou daarbij helpen. Tussen de ICT vacatures in Veendam vind je namelijk allerlei verschillende traineeships. Hier word je door middel van intensieve bootcamps en cursussen klaargestoomd voor de wereld van de ICT. Je wordt begeleid door een professional en krijgt al vanaf de eerste dag salaris. Word jij straks een C# .NET software developer of een informatie analist? Met de ICT vacatures in Veendam kan het allemaal.

Ook voor de ervaren ICT’er

Heb jij jouw diploma’s al lang in de pocket en ben je op zoek naar je volgende uitdaging? Geef dan met de filters aan dat je ervaren bent en krijg de ICT vacatures in Veendam te zien die voor jou geschikt zijn. Niet gevonden wat je zoekt tussen de ICT vacatures in Veendam? Zoek dan eens in de grote steden zoals Groningen of Assen.

Meer informatie

IT Traineeship in Noord-Oost Nederland

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma

Kosteloos hbo-opgeleid worden tot functioneel beheerder

Maak een carrièreswitch met een IT Traineeship van YC NEXT!