ICT-vacatures in Velp

Er zijn 8 ICT-vacatures in Velp gevonden.

De ICT is booming business. Elk bedrijf wil tegenwoordig een fantastische website en een bijpassende app. Die moeten natuurlijk gebouwd en onderhouden worden. Daar kom jij bij kijken! Bedrijven zijn op zoek naar experts zoals jij. Wij helpen je graag aan dé baan voor jou. We hebben allerlei ICT-vacatures in Velp voor je klaarstaan. Het is maar net waar jouw talent ligt. Wil je werken als Java-developer? Of wil je jouw expertise op het gebied van PHP inzetten? Misschien wil je wel een website onderhouden. Kijk hieronder maar eens tussen de ICT-vacatures in Velp die we voor je hebben, en solliciteer direct naar jouw nieuwe baan!

Werken in Velp

Als je graag wilt werken in Velp, hoef je niet veel verder te zoeken: bij YoungCapital hebben we allerlei leuke vacatures in Velp! Ook als je in de ICT wilt werken, ben je bij ons aan het goede adres. Mocht er op dit moment niks voor je bijzitten in Velp, dan kun je ook eens kijken in nabijgelegen steden, zoals Arnhem of Doetinchem. Als je wilt solliciteren op een van de ICT-functies in Velp of omgeving, dan is dat zo gebeurd! Je hebt alleen je YoungCapital-profiel nodig, en vergeet niet je cv en motivatie bij te voegen. Nadat je hebt gesolliciteerd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet kun je werken in Velp!


Als Java-developer aan de slag in Velp

Is werken met Java echt jouw ding? Kent de programmeertaal geen geheimen meer voor jou, en weet je de beste en leukste toepassingen te bedenken en te creëren? Mooi, want bedrijven zijn op zoek naar jou! Kijk maar eens bij de ICT-vacatures in Velp die we hieronder hebben staan, en solliciteer naar jouw ideale functie.

Word jij front-end developer in Velp?

Wat jij het leukste vindt om te doen, is het bouwen van websites. Je bent vloeiend in HTML en CSS, en je wilt je talent graag inzetten bij een leuk bedrijf in Velp. Dat kan! Als front-end developer ben jij verantwoordelijk voor de website. Dankzij jou werkt deze perfect en ziet de site er goed uit. Is dit de baan waar je naar op zoek bent? Scrol dan snel verder en solliciteer!

Gezocht: PHP-developer in Velp

Coderen is jouw tweede natuur; je weet moeiteloos ideeën om te zetten in PHP-code. Dit is precies het talent waar veel bedrijven naar op zoek zijn! Dus als je graag fulltime of parttime wilt werken als PHP-developer in Velp, kijk dan snel bij onze vacatures hieronder. Solliciteer vandaag nog en ga aan het werk in Velp!

Meer informatie

IT Traineeship in Noord-Oost Nederland

IT Traineeship in regio Eindhoven

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma

Maak een carrièreswitch met een IT Traineeship van YC NEXT!

Kosteloos hbo-opgeleid worden tot functioneel beheerder