Filters - Verfijn resultaten

Home » Vacatures » Vlaardingen » ICT vacatures

ICT-vacatures in Vlaardingen

Er zijn 15 ICT-vacatures in Vlaardingen gevonden.

ICT is dé plek waar je moet zijn voor een goedbetaalde baan. De sector groeit ontzettend hard, dat de banen hier voor het oprapen liggen. Software developer, data-analist, consultant, PHP-developer, projectmanager – je kunt alle kanten op! Voordat je een baan uitkiest, moet je bij jezelf nagaan waar je interesses liggen en waar je jezelf over vijf of tien jaar ziet. Werk jij het liefst met Java? Of vind je niets leuker dan apps ontwikkelen? Vervolgens kun je je vacatures daarop uitzoeken. Wie weet ga jij volgende week al aan de slag als ICT’er!

Werken in Vlaardingen

Je kunt letterlijk overal aan de slag in de ICT. In Zuid-Holland is Vlaardingen een goede plek om naar ICT-vacatures te zoeken. Het is een grote stad die vlak bij Rotterdam ligt, wat betekent dat er veel bedrijven zijn die hier een mooie website of app willen laten bouwen. Daar komt bij dat je binnen no time naar de grote Havenstad kunt! Maar vooral als je een visliefhebber bent, moet je kijken of je kunt gaan werken in Vlaardingen. Hier kun je namelijk de lekkerste haringen, ansjovis en kabeljauw eten van heel Nederland! Zou jij hier wel willen werken? Reageer dan op onze vacatures in Vlaardingen!


Front-end developer: iets voor jou?

Wil jij het liefst de hele dag sleutelen aan websites? Dan kun je aan de slag als front-end developer! Bij deze functie is het jouw taak om de website draaiende te houden. Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats staat en dat de site overzichtelijk is voor de gebruiker. Zou jij deze taak wel op je willen nemen? Scrol dan snel naar beneden voor onze ICT-vacatures in Vlaardingen en solliciteer direct!

Word app-developer in Vlaardingen

Speel jij het liefst de hele dag op je telefoon en download je altijd alle apps? Dan is een baan als app-developer echt iets voor jou! Als app-developer bouw je de app in opdracht van een klant. Dit kan zijn voor een webshop, een game, een muziekplatform en nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos. Zou jij wel apps willen ontwerpen? Reageer dan op onze vacatures voor app-developer!

Direct aan het werk als IT-trainee

Klaar met je studie? Ga dan gelijk aan het werk als IT-trainee! Een IT-trainee werkt en studeert tegelijk. Hiervoor krijg je een mooi salaris en leer je ook nog eens supersnel. Daar komt bij dat je vaak met leeftijdsgenoten aan de slag gaat, wat natuurlijk extra gezellig is. Kortom: een geweldige start van je carrière! Wacht niet langer en solliciteer op onze ICT-vacatures.

Meer informatie

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.

Start een traineeship en word DevOps Engineer bij Nationale Nederlanden in Rotterdam

Allround developer worden? Dat kan met ons DevOps traineeship!

Start met het C# .NET IT-traineeship en word junior programmeur!

Geen hbo/wo studie afgerond? Wij zoeken een IT-trainee zonder diploma

Ben jij helemaal in de wolken met een functie als ICT Beheerder Cloud?!

Leer programmeren met ons online platform en start in het Java IT-traineeship!

Betaald IT-traineeship tot junior Informatie Analist met baangarantie!

Startersfunctie als allround developer bij een innovatief bedrijf

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

IT-traineeship tot junior Big Data Engineer!

Leer programmeren met ons online platform en start in het C#.NET traineeship!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

YoungCapital Academy: De beste hbo ICT opleiding

Start met ons IT-traineeship en word junior Frontend developer!

Start je carrière in de IT met de IT-traineeships van YoungCapital Professionals