ICT-vacatures in Vlaardingen

Er zijn 23 ICT-vacatures in Vlaardingen gevonden.

ICT is dé plek waar je moet zijn voor een goedbetaalde baan. De sector groeit ontzettend hard, dat de banen hier voor het oprapen liggen. Software developer, data-analist, consultant, PHP-developer, projectmanager – je kunt alle kanten op! Voordat je een baan uitkiest, moet je bij jezelf nagaan waar je interesses liggen en waar je jezelf over vijf of tien jaar ziet. Werk jij het liefst met Java? Of vind je niets leuker dan apps ontwikkelen? Vervolgens kun je je vacatures daarop uitzoeken. Wie weet ga jij volgende week al aan de slag als ICT’er!

Werken in Vlaardingen

Je kunt letterlijk overal aan de slag in de ICT. In Zuid-Holland is Vlaardingen een goede plek om naar ICT-vacatures te zoeken. Het is een grote stad die vlak bij Rotterdam ligt, wat betekent dat er veel bedrijven zijn die hier een mooie website of app willen laten bouwen. Daar komt bij dat je binnen no time naar de grote Havenstad kunt! Maar vooral als je een visliefhebber bent, moet je kijken of je kunt gaan werken in Vlaardingen. Hier kun je namelijk de lekkerste haringen, ansjovis en kabeljauw eten van heel Nederland! Zou jij hier wel willen werken? Reageer dan op onze vacatures in Vlaardingen!


Front-end developer: iets voor jou?

Wil jij het liefst de hele dag sleutelen aan websites? Dan kun je aan de slag als front-end developer! Bij deze functie is het jouw taak om de website draaiende te houden. Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats staat en dat de site overzichtelijk is voor de gebruiker. Zou jij deze taak wel op je willen nemen? Scrol dan snel naar beneden voor onze ICT-vacatures in Vlaardingen en solliciteer direct!

Word app-developer in Vlaardingen

Speel jij het liefst de hele dag op je telefoon en download je altijd alle apps? Dan is een baan als app-developer echt iets voor jou! Als app-developer bouw je de app in opdracht van een klant. Dit kan zijn voor een webshop, een game, een muziekplatform en nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos. Zou jij wel apps willen ontwerpen? Reageer dan op onze vacatures voor app-developer!

Direct aan het werk als IT-trainee

Klaar met je studie? Ga dan gelijk aan het werk als IT-trainee! Een IT-trainee werkt en studeert tegelijk. Hiervoor krijg je een mooi salaris en leer je ook nog eens supersnel. Daar komt bij dat je vaak met leeftijdsgenoten aan de slag gaat, wat natuurlijk extra gezellig is. Kortom: een geweldige start van je carrière! Wacht niet langer en solliciteer op onze ICT-vacatures.

Meer informatie

Business applicatieontwikkelaar in Schiedam

Fulltime IT helpdesk medewerker bij een internationaal bedrijf in Schiedam

IT traineeship in Amsterdam: leren en werken tegelijk

Junior Financial Data Analist omgeving Rotterdam

Volg een IT traineeship bij YoungCapital NEXT in Rotterdam!

Fulltime applicatiebeheerder in Rotterdam

KPN zoekt servicedesk medewerkers in Rotterdam

Fulltime helpdesk medewerker voor tof softwarebedrijf in Nootdorp

Word Technisch Beheerder bij KPN in Zoetermeer

KPN zoekt netwerkbeheerder 24/7 in Zoetermeer

Bijverdienen? Word ICT-supportmedewerker in de Randstad

Geen hbo/wo studie afgerond? Wij zoeken een IT-trainee zonder diploma

Word SAP ontwikkelaar of consultant in de Randstad!

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Allround developer worden? Dat kan met ons DevOps Engineer traineeship!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Ondersteun de medische wereld als workflow en IT specialist.

Servicedesk medewerk(st)er in Schiedam

IT Consultant in Rijswijk

Front-end Developer in Rijswijk

Software Developer in Rijswijk

Java developer in Rijswijk

Oracle Developer in Rijswijk