ICT-vacatures in Vlissingen

Er zijn 7 ICT-vacatures in Vlissingen gevonden.

Was jij als kind al bezig met het ontwikkelen van websites? Dan vind je een baan in de ICT misschien ook wel leuk! Er zijn ontzettend veel banen te vinden in de ICT: van front-end developer tot data-analist en van consultant tot projectmanager. Je kunt dus alle kanten op! Ga bij jezelf na wat je het liefst zou willen doen. Wil je games bouwen? Apps ontwikkelen? Of is software misschien meer jouw ding? Kies daar vervolgens je baan op uit. Wil je graag aan de slag als ICT’er? Bekijk dan snel onze ICT-vacatures in Vlissingen en solliciteer direct!

Werken in Vlissingen

Als je in Zeeland op zoek bent naar een baan, is Vlissingen een goede plek om te beginnen. Dit is een van de grootste steden van de provincie. Met acht bedrijventerreinen zijn er dus genoeg kantoren om aan de slag te gaan! Na je werk kun je lekker genieten van de slag zelf. Zo staat Vlissingen bekend om zijn haven, het filmfestival Film by the Sea en het MuZEEum. Als je lekker wilt shoppen moet je bij de Pauwenburg, de Papegaaienburg en het Spaans Kwartier zijn. Kortom: er is hier altijd wel wat te doen! Bekijk snel onze vacatures in Vlissingen en solliciteer direct!


Aan de slag als front-end developer in Vlissingen

Ieder bedrijf wil tegenwoordig een mooie website. Jij als front-end developer kunt daarvoor zorgen! In deze functie is het jouw taak om de website goed te laten werken. Jij zorgt ervoor dat het overzichtelijk is en dat alle knoppen werken. Lijkt dit je wel wat? Solliciteer dan snel op onze ICT-vacatures in Middelburg!

Een baan als app-developer misschien?

Zou jij het liefst de hele dag op WhatsApp en Snapchat willen zitten? Als app-developer krijg je de kans om zelf apps te bouwen. Je bouwt ze samen met de designer en de opdrachtgever. Misschien wordt jouw app wel een echte hype! Is dit iets voor jou? Scrol dan snel naar beneden voor onze ICT-vacatures in Vlissingen!

Start je loopbaan als IT-trainee

Wil jij liever nog wat ervaring opdoen in de ICT? Dat kan! Als je een van onze traineeships volgt, kun je werken en studeren tegelijk. Je gaat bij een toonaangevend bedrijf aan de slag en wordt zo veel interessanter voor werkgevers. Zou jij dit wel willen? Ga dan aan de slag als IT-trainee!

Meer informatie