HR-vacatures in Waalwijk

Er zijn 3 HR-vacatures in Waalwijk gevonden.

Wil jij ervoor zorgen dat het personeel van een bedrijf niets tekortkomt? Is dit jouw droombaan? Neem dan zeker even een kijkje bij onze HR-vacatures in Waalwijk! Wat je doet als HR-medewerker? Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van contracten, het aannemen en afwijzen van personeel, het opstellen van werkroosters, de uitbetalingen en het bijhouden van opgenomen vrije dagen. Ben jij goed in communiceren en ga je altijd nauwkeurig te werk? Word dan HR-medewerker! Bekijk snel onze HR-vacatures en reageer direct!

Werken in de HR in Waalwijk

Aan de slag in Waalwijk? Zeker doen! Waalwijk is namelijk een hele leuke, historische stad. Een dagje door de stad lopen is dan ook zeker een aanrader. Je kunt veel zien, en er zijn veel leuke winkeltjes en terrasjes waar je je verdiende geld weer kunt uitgeven. Wil je even in de buitenlucht zijn? Langs de rand van Waalwijk zijn veel mooie natuurgebieden, waar je even kunt wandelen met je vrienden of familie.


Ga werken als HR-medewerker

Ga aan de slag als HR-medewerker in Waalwijk! Dit is een brede startersfunctie, waarin je alle kneepjes van het vak leert. Je verzorgt de administratieve verwerking van medewerkers en houd je bezig met werving en selectie van kandidaten. Lijkt dit je leuk? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer snel!

Een nieuwe baan als salarisadministrateur

Wil jij je collega’s elke maand blij maken? Salarisadministrateur is een van de meest gewaardeerde banen: iedere maand maak jij werknemers blij met hun salaris! Dus ben jij cijfermatig sterk en kun je goed met computers omgaan? Solliciteer dan op onze HR-vacatures.

Creeër carrières als recruiter

Als recruiter ga je actief op zoek naar kandidaten voor openstaande vacatures. Jij kijkt of ze geschikt zijn voor de functie, neemt ze aan of wijst ze af. Lijkt het jou leuk om nieuw personeel te werven voor bedrijven? Bekijk dan nu onze HR-vacatures in Waalwijk!

Meer informatie