Werk voor een 12-jarige

4

Vacatures

Filters

Gaat het zonnetje weer schijnen? Zet dan je eigen ‘carwash’ op bij jou voor de deur en was de auto’s van je ouders, familie of buren. Of maak in de winter de stoepen en paden sneeuw en ijsvrij. Wedden dat dat oudere koppel aan de overkant hier zeker wel een zakcentje voor over heeft.

Je mag officieel dan nog niet aan het werk als 12-jarige, maar je kunt je wel alvast inschrijven bij YoungCapital. Handig, want wanneer jij oud genoeg bent, kun je gelijk solliciteren op de leukste bijbanen.

Home » Vacatures jongeren » Werken 12-jaar

Werken met 12 jaar

Wat voor werk kun je doen met 12 jaar? Echt ‘werken’ mag nog niet (dat mag pas vanaf 13 jaar), maar je mag wel klusjes doen in en rond je eigen huis. Laat de hond van de buren uit of maai het gras van je oma. Zo kun je al snel weer een paar euro bijverdienen.

Onze tip: wees creatief! Spreek met je ouders af dat je elke dag afwast of de vaatwasser in- en uitruimt in ruil voor een leuk zakcentje. Of kijk of je mensen in de buurt nog een handje kunt helpen. Van al die verschillende klusjes leer je veel, wat dan weer handig is als je wat ouder bent. Veel managers zullen straks onder de indruk zijn van jouw doorzettingsvermogen en creativiteit.

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.