Achmea Leeuwarden vacatures

Er zijn 2 vacatures bij Achmea Leeuwarden gevonden

Werken bij Achmea Leeuwarden

Wil jij bij Achmea aan de slag in het Hoge Noorden? Dat kan met de vacatures bij Achmea in Leeuwarden. De grootste verzekeraar van Nederland heeft hier diverse kantoren, onder andere in het hoogste gebouw van de stad: de Achmeatoren. Deze toren, die maar liefst 114,6 meter hoog is, is gebouwd in opdracht van Achmea Vastgoed. Of dat betekent dat je als makelaar of hypotheekmedewerker aan de slag moet? Welnee. Met de Achmea vacatures in Leeuwarden kun je alle kanten op, van administratief medewerker tot schade adviseur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check het vacatureaanbod, solliciteer en ga via YoungCapital werken bij Achmea in Leeuwarden.

Solliciteren op vacatures bij Achmea Leeuwarden

We zeiden het al: bij Achmea in Leeuwarden vind je vacatures in alle soorten en maten. Aan de slag met een flexibele bijbaan? Fulltime knallen in een startersfunctie? Het kan allemaal. Leeuwarden is de kernlocatie van de labels FBTO, De Friesland en Zilveren Kruis, dus je zit goed in deze stad als je bij een van deze merken aan de slag wilt. Misschien staat er wel een toffe vacature voor claimbehandelaar voor je open en beoordeel jij binnenkort medische machtigingsaanvragen. Of handel je vragen, verzoeken en klachten af van verzekerden bij de declaratieservice. Mogelijkheden zat. Maak slim gebruik van ons filtermenu en vind in no time vacatures bij Achmea in Leeuwarden waar jij blij van wordt.

Start je liever vandaag dan morgen met werken bij Achmea in Leeuwarden? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen. Log in, check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn en doe je best op een knallende motivatiebrief. Lastig? Check onze sollicitatietips eens, dan komt het met die sollicitatie helemaal goed. Staat er op dit moment niks interessants voor je tussen de vacatures bij Achmea in Leeuwarden? We weten zeker dat we een toffe baan voor je hebben, dus zoek nog even verder. We hebben namelijk nog veel meer vacatures in Leeuwarden openstaan. Of bekijk alle financiële vacatures eens. Wie weet wat je daar tegenkomt.


Veelgestelde vragen

  • In wat voor functies kan ik werken bij Achmea in Leeuwarden?

    Tussen de Achmea vacatures in Leeuwarden kom je diverse banen tegen. Bijvoorbeeld als administratief medewerker, claimbehandelaar en schade adviseur.

  • Kan ik ook in andere steden bij Achmea werken?

    Ja, dat kan. Achmea heeft kantoren in verschillende Nederlandse steden. Je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag in Apeldoorn, Tilburg of op het hoofdkantoor in Zeist. Bekijk alle Achmea vacatures en ontdek op welke locaties er werk beschikbaar is.

  • Hoe solliciteer ik op vacatures bij Achmea in Leeuwarden?

    Via YoungCapital, natuurlijk. Met jouw YC-account is je sollicitatie binnen een paar minuten de deur uit. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, neemt een van onze recruiters binnen een paar dagen contact met je op.