ALDI vakkenvuller vacatures

Er zijn 3 vacatures voor vakkenvuller bij ALDI gevonden

Werken bij ALDI als vakkenvuller

Zoek jij een leuke flexibele (bij)baan, bijvoorbeeld voor naast je studie? En ben je graag lekker actief bezig? Misschien kun je dan wel aan de slag als vakkenvuller bij ALDI. In deze functie vul je de schappen aan in deze discountsuper. Zo grijpen klanten nooit mis en ziet de winkel er strak en verzorgd uit. En heeft een klant een vraag? Jij bent nooit te beroerd om te helpen en weet precies te vertellen waar de pakken hagelslag staan. Lijkt dat je wat? Stroop je mouwen dan maar alvast op en solliciteer op een van de ALDI vacatures. Sta je ook open voor ander werk in de supermarkt? Tussen alle vacatures bij ALDI kom je nog veel meer leuke jobs tegen.

Ga bij ALDI vakkenvullen

Een baan als vakkenvuller bij ALDI is ideaal voor als je nog op school zit of studeert. Je kunt in deze functie namelijk al vanaf een paar uur per week aan de slag. En dat wanneer het jou uitkomt, want bij ALDI houden ze rekening met jouw lesrooster. Door de ruime openingstijden kun je werken wanneer jij vrij bent, bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend. En er is vast een filiaal bij jou in de buurt, dus je hebt nauwelijks reistijd. Om in deze functie aan de slag te kunnen, moet je minstens 15 jaar oud zijn. Wil je voordat je solliciteert meer weten over deze baan of het bedrijf? In de ALDI vakkenvuller vacatures vind je natuurlijk de belangrijkste info, maar check ook onze pagina over ALDI eens.

Staan er geen (passende) ALDI vakkenvuller vacatures open? Geen paniek, via YoungCapital vind je altijd snel een baan die bij je past. We hebben bijvoorbeeld ook een ruim aanbod aan vacatures voor vakkenvuller bij andere winkels. Check ze eens en solliciteer bij een supermarkt bij jou in de buurt. Wacht je liever tot we een baan als vakkenvuller bij ALDI voor je hebben? Dan is het slim om op onze poolvacature te reageren. We nemen dan contact met je op zodra we een passende job voor je hebben.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil bij ALDI solliciteren als vakkenvuller. Hoe doe ik dat?

    Je solliciteert eenvoudig op een van de ALDI vakkenvuller vacatures via YoungCapital. Check goed of je cv nog up-to-date is en doe je best op een enthousiaste motivatiebrief voordat je je sollicitatie verstuurt.

  • Hebben jullie ook ander werk bij ALDI?

    Ja, tussen onze vacatures bij ALDI kom je verschillende functies tegen. Je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag als kassamedewerker. Meer weten over die functie? Op onze blog vind je een leuke inside story van een kassamedewerker.

  • Wat heb ik nodig om te kunnen werken als ALDI vakkenvuller?

    Je moet vooral een aanpakker zijn en zin hebben om lekker bij ALDI te vakkenvullen. Ook is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en minstens 15 jaar oud bent. Je hebt voor een baan als vakkenvuller bij ALDI geen diploma of werkervaring nodig.