Coop kassamedewerker vacatures

Er zijn 1 kassamedewerker vacatures bij Coop gevonden

Werken als Coop kassamedewerker

Zoek jij een flexibele baan bij jou in de buurt, het liefst een met veel klantcontact? Die ga je zeker vinden tussen onze Coop kassamedewerker vacatures. In deze functie reken je de boodschappen van klanten af. Je scant de producten, vraagt om klantenkaarten en laat de klanten betalen. Ben jij enthousiast, representatief en zoek je een flexibele job? Bekijk de vacatures op deze pagina en solliciteer, dan werk je binnenkort misschien al als Coop kassamedewerker. Liever aan de slag in een andere functie? Tussen de vacatures bij Coop vind je nog veel meer leuke banen.

Scoor een baan als Coop kassamedewerker

De Coop kassamedewerker vacatures zijn ideaal voor wie een flexibele bijbaan zoekt, maar je kunt ook fulltime in deze functie aan de slag. Het is maar net waar het filiaal bij jou in de buurt op dit moment naar op zoek is én wat jouw wensen zijn, natuurlijk. Wat de vereisten zijn om te kunnen werken als Coop kassamedewerker of caissière? Je moet minstens 16 jaar oud zijn voor deze baan. Het is ook belangrijk dat je klantvriendelijk en enthousiast bent en een representatieve uitstraling hebt. Verder moet je secuur kunnen werken, zodat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt. Bekijk de Coop kassamedewerker vacatures voor de volledige functie-eisen.

Ben je enthousiast over dit werk? Dan kun je meteen solliciteren als je op deze pagina een Coop kassamedewerker vacature ziet die bij je past. Twijfel je nog? Dan zijn er een paar dingen die je kunt doen. Lees bijvoorbeeld onze pagina over Coop als je meer wilt weten over deze supermarkt als werkgever. Of bekijk de vacatures voor kassamedewerker bij andere winkels, misschien passen die nog beter bij je. En kom je er helemaal niet uit? Neem dan contact met je op, dan kijken we samen of we een geschikte Coop kassamedewerker vacature voor je hebben of we je aan een andere leuke job kunnen helpen.


Veelgestelde vragen

  • Hoe kom ik aan een baan als Coop kassamedewerker?

    Misschien wel via YoungCapital. Op deze pagina check je eenvoudig of we op dit moment een leuke Coop kassamedewerker vacature voor je hebben. Toffe vacature op het oog? Dan solliciteer je eenvoudig met je YoungCapital-account.

  • Kan ik ook in een andere functie bij Coop aan de slag?

    Dat kan zeker, want er werken natuurlijk niet alleen maar kassamedewerkers bij Coop. Wat dacht je van een (bij)baan als vakkenvuller? Maar ook in de distributiecentra en op het servicekantoor is veel werk te doen. Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina met vacatures bij Coop.

  • Wat zijn de vereisten voor een baan als Coop kassamedewerker?

    Voor deze baan moet je minstens 16 jaar oud zijn. Je moet natuurlijk ook klantvriendelijk en representatief zijn en secuur kunnen werken.