PLUS kassamedewerker vacatures

Er zijn 0 vacatures voor kassamedewerker bij PLUS gevonden

Werken als PLUS kassamedewerker

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan en werk je graag met mensen? Bekijk dan onze PLUS kassamedewerker vacatures. Als talentvolle multitasker scan je alle boodschappen en maak je tegelijkertijd een praatje met de klant. Je checkt natuurlijk wel eerst of de klant hier behoefte aan heeft, maar met jouw mensenkennis is dit geen probleem. Door de flexibele werktijden combineer je deze baan makkelijk met school of andere verantwoordelijkheden én je sociale leven. Werk je precies en maak je graag contact met klanten? Dan zijn deze PLUS kassamedewerker vacatures vast iets voor jou. Liever een andere functie bij deze supermarkt? Check ook onze andere vacatures bij PLUS.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Hoe word je PLUS kassamedewerker?

Als kassamedewerker bij PLUS speel jij een belangrijke rol in de klantbeleving. Met een vriendelijke lach zorg jij ervoor dat de klant met een fijn gevoel de winkel verlaat. Rush hour is voor jou geen probleem, want ook dan houd jij het hoofd koel. Hoe oud moet je zijn om bij PLUS als kassamedewerker aan de slag te gaan? Daarvoor moet je minimaal 16 jaar zijn. Hou jij wel van een uitdaging? Als PLUS kassamedewerker of caissière krijg je veel verantwoordelijkheid en zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Volg bijvoorbeeld een van de vele trainingen en wie weet word jij wel de nieuwe afdelingsmanager. Meer weten? Check onze pagina over werken bij PLUS.

Geen supermarkt is hetzelfde en daarom hebben wij een groot aanbod aan vacatures voor kassamedewerkers bij verschillende supermarkten. Zo vind jij direct de vacature en winkel die bij jou past. Sta jij te popelen om aan de slag te gaan bij PLUS als kassamedewerker? Op deze pagina zie je een overzicht van de openstaande vacatures. Wil je voordat je solliciteert weten hoe het écht is om te werken achter de kassa? In onze blog over werken als kassamedewerker lees je alles wat je meemaakt binnen deze functie. Toch liever iets anders doen dan achter de kassa zitten? Je kunt natuurlijk ook aan de slag als vakkenvuller.


Veelgestelde vragen

  • Welke andere functies bij PLUS bieden jullie aan?

    PLUS heeft verschillende functies. Wat dacht je van vakkenvuller of bezorger? Bekijk onze vacatures bij PLUS en vind de baan die bij je past.

  • Wat verdien je als kassamedewerker bij PLUS?

    Dat ligt aan je leeftijd. Op onze infopagina over PLUS geven wij een overzicht van het kassamedewerker salaris per leeftijd.

  • Hoe oud moet je zijn om als kassamedewerker bij PLUS te werken?

    Om aan de slag te gaan bij PLUS als kassamedewerker, moet je minimaal 16 jaar oud zijn.