Interpolis vacatures

Er zijn 2 Interpolis vacatures gevonden

Werken bij Interpolis betekent:

 • Genoeg tijd voor jezelf, want fulltime is hier 34 uur per week;
 • veel doorgroeimogelijkheden bij een van de tien merken van Achmea;
 • een diverse en inclusieve werkomgeving;
 • reiskostenvergoeding, sportbudget en andere financiële extra’s;
 • betaalde trainingen volgen en Wft-certificaten halen.

Werken bij Interpolis

Haal jij graag alles uit je carrière en wil je bij een van de bekendste verzekeringsmaatschappijen van Nederland werken? Check dan de Interpolis vacatures. Interpolis is onderdeel van Achmea, een van de grootste verzekeraars binnen ons kleine landje. Het voordeel van werken bij Interpolis is dat er meer dan genoeg ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Zo kun je betaald je Wft-certificaten halen en interne opleidingen volgen. Wanneer je via YoungCapital solliciteert, krijg je ook nog eens toegang tot YC Skills. Wat dit is? Een online platform vol e-learnings, cursussen en trainingen om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer snel op de vacatures van Interpolis.

Solliciteren op de leukste Interpolis vacatures

Heb je al een kijkje genomen tussen de Interpolis vacatures? Werken bij dit bedrijf betekent naast goede doorgroeimogelijkheden ook flexibele werktijden en leuke financiële extra’s als een sportbudget. En ben je een half jaar niet ziek? Dan krijg je een niet-ziek cadeaubon. Klinkt goed toch? Wat je ook wilt doen, er is genoeg keuze tussen de vacatures van Interpolis. Banen als schade adviseur, klantenservicemedewerker en schadebehandelaar, om er maar een paar op te noemen. Staat er voor nu niks voor je tussen? Jammer, maar dit kan gebeuren. Check dan ook eens onze Achmea vacatures en solliciteer op je favoriet.

Is het voor jou glashelder welke Interpolis vacature jou het meest aanspreekt? Snel solliciteren dan! Begin met het maken van een cv waar jouw toekomstige werkgever niet omheen kan. Ga daarna eens goed zitten voor het schrijven van een pakkende sollicitatiebrief. Hierin vertel je waarom Interpolis juist jou als onderdeel van het team wil. Tevreden? Dan klik je op de verzendknop en is het wachten geblazen. Staat er momenteel geen leuke vacature open bij Interpolis? Werken bij dit bedrijf kan alsnog. We verversen namelijk regelmatig het aanbod. Wil je meteen op de hoogte worden gebracht als er weer een interessante Interpolis vacature vrijkomt? Schrijf je dan in voor de e-mailalert.


Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van werken bij Interpolis?

  Werken bij Interpolis betekent onder andere dat je veel doorgroeimogelijkheden hebt bij een van de tien merken van Achmea. Daarnaast krijg je diverse financiële extra’s. Lees de omschrijvingen in de Interpolis vacatures en reviews voor meer informatie.

 • Ik wil werken bij Interpolis. Uit welke functies kan ik kiezen?

  Je kunt kiezen uit verschillende vacatures bij Interpolis/Achmea. Kijk eens tussen de vacatures voor schadebehandelaar, schade adviseur of klantenservice medewerker.

 • Wat als ik geen leuke Interpolis vacature zie?

  Het kan altijd gebeuren dat je geen leuke Interpolis vacature tegenkomt. Gelukkig verversen we regelmatig het aanbod. Wil je toch meteen solliciteren? Kijk dan eens tussen de Achmea vacatures.