Vacatures Lidl vakkenvuller

Er zijn 2 vacatures voor vakkenvuller bij Lidl gevonden

Werken als Lidl vakkenvuller

Bijverdienen bij een supermarkt bij jou in de buurt? Misschien hebben we wel een leuke vacature bij Lidl voor vakkenvuller voor je. In deze functie vul je de schappen in de supermarkt aan met producten uit het magazijn. Zo blijft de voorraad in de winkel op peil en grijpen klanten nooit mis. Ook weet je precies waar alles staat en help je klanten die verdwaald zijn in hun zoektocht naar de rode uien of de afbakcroissants. Steek jij graag je handen uit de mouwen en heb je nog wat uurtjes over in de week? Check ons vacatureaanbod en ga bij Lidl werken als vakkenvuller. Liever in een andere functie aan de slag? Tussen alle Lidl vacatures kom je nog veel meer leuke (bij)banen tegen.

Word vakkenvuller bij Lidl

Met de vacatures bij Lidl voor vakkenvuller kun je al vanaf een paar uur per week aan de slag. Hierdoor is deze baan goed te combineren met je studie of andere bezigheden. Daarnaast bepaal je ook nog eens zelf wanneer je werkt. Bijverdienen op een doordeweekse avond of in het weekend? Het kan als vakkenvuller bij Lidl. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het werk je snel gaat vervelen, want je hebt een divers takenpakket. Elke supermarktmedewerker bij Lidl wordt namelijk allround ingezet. Zo sta je ook weleens bij het brood of word je ingezet als kassamedewerker of caissière. Lekker afwisselend én leerzaam.

Wil je graag zo snel mogelijk starten als Lidl vakkenvuller? Bekijk dan wat onze vacatures bij Lidl voor vakkenvuller voor jou in petto hebben. Zodra je een passende uitdaging op het oog hebt, is solliciteren bij Lidl de volgende stap. Dit doe je al binnen een paar minuten met je YoungCapital-account. Valt het aanbod tegen? Geen paniek, we hebben ook veel vakkenvuller vacatures bij andere winkels openstaan. Wil je echt heel graag bij Lidl aan de slag? Reageer dan op onze poolvacature voor vakkenvuller bij Lidl en krijg een seintje zodra er weer werk beschikbaar is. Dan komt het met die (bij)baan wel goed.


Veelgestelde vragen

  • Wat ga ik precies doen als vakkenvuller bij Lidl?

    Het aanvullen van de schappen is jouw belangrijkste taak als Lidl vakkenvuller. Dankzij jouw werk zien de schappen er verzorgd uit, vinden klanten hun boodschappen sneller en staan de producten die als eerst over de datum gaan vooraan.

  • Is er werk als Lidl vakkenvuller bij mij in de buurt?

    Dat zou zomaar kunnen, want we hebben regelmatig diverse Lidl vacatures openstaan.

  • Hoe oud moet ik zijn om bij Lidl te kunnen werken als vakkenvuller?

    Voor een baan als vakkenvuller bij Lidl moet je minstens 15 jaar oud zijn.