Movir vacatures

Er zijn 1 vacatures bij Movir gevonden

Werken bij Movir

In een fijne, informele setting je eigen ontwikkeling vormgeven? Dat kan bij Movir. Bij deze platte organisatie liggen er veel kansen voor je, als je maar laat zien dat je er echt voor gaat. Je krijgt dan de mogelijkheid om je eigen ideeën uit te voeren en lekker te groeien. Zo bieden de Movir vacatures je dé kans om je carrière te kickstarten of een boost te geven. Check ze hieronder.

Is werken bij Movir iets voor jou?

Wil je graag aan de slag in de financiële wereld en heb je een ondernemende mindset? Dan zijn de Movir vacatures echt iets voor jou. Dit is namelijk dé inkomensverzekeraar voor zelfstandigen. Movir biedt fysieke, mentale en financiële ondersteuning aan honderdduizenden zzp’ers in Nederland. Belangrijk, want daardoor kunnen zij zich focussen op wat ze energie geeft. Als je gaat werken bij Movir kun je zelf klanten begeleiden, maar een ondersteunende rol achter de schermen is natuurlijk ook mogelijk. Naast jobs als adviseur, vind je bijvoorbeeld ook uitdagingen in IT, finance, marketing en sales. Voor welke vacature bij Movir ga jij?

Solliciteren op vacatures van Movir

Waarom zijn de Movir vacatures interessant? Easy. Binnen dit bedrijf heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jouw persoonlijkheid en talenten doen ertoe en als je initiatief toont en goed presteert, liggen de kansen voor het oprapen. En wist je dat Movir deel uitmaakt van de NN Group, een financiële dienstverlener waar onder andere ook Nationale-Nederlanden, OHRA en ABN AMRO verzekeringen onder vallen? Dat biedt toffe doorgroeimogelijkheden. En de baan zelf? Binnen Team Movir kun je diverse kanten op. Zo vind je tussen de Movir vacatures functies op het gebied van acceptatie, re-integratie, arbeidsdeskundig advies en medisch advies. In de vacatureteksten lees je meer over de werkzaamheden, functie-eisen en arbeidsvoorwaarden.

Good to know: het precieze aanbod aan Movir vacatures verandert continu. De ene keer zoekt de organisatie nieuwe adviseurs, de andere keer versterking voor het IT-team. Staat er een leuke job voor je tussen? Wacht dan niet te lang met solliciteren, want voor je het weet sluit ie alweer. Doe je best op je cv en sollicitatiebrief, want met deze twee documenten maak je duidelijk waarom Movir juist jou moet hebben. Staat er op dit moment geen passende vacature bij Movir voor je open? No worries. Je kunt via YoungCapital bij nog veel meer mooie bedrijven aan de slag. De kans is groot dat er bijvoorbeeld tussen al onze financiële vacatures wél een toffe uitdaging voor je staat.


Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik de juiste Movir vacatures?

  • Je moet natuurlijk eerst weten wat je graag wilt doen. Vervolgens ga je met behulp van het filtermenu makkelijk op zoek naar een baan die bij je past. Daarmee geef je bijvoorbeeld aan in welk vakgebied je aan de slag wilt en op welk niveau.

  • Wat als ik geen leuke Movir vacature tegenkom?

  • Bummer. Maar geen paniek, want er komen regelmatig nieuwe jobs bij. Wil je direct solliciteren? Check dan al onze financiële vacatures, wie weet staat daar iets voor je tussen.

  • Heb ik een opleiding nodig voor de Movir vacatures?

  • Dat verschilt. Voor sommige Movir vacatures heb je een passende opleiding nodig, bij andere krijg je intern een opleiding. Interessant? Check dan onze traineeship vacatures.