Picnic vacatures

Er zijn 9 vacatures bij Picnic gevonden

Werken bij Picnic

Contact met de leukste klanten onderweg of juist gezelligheid met je collega’s in het magazijn: dat is werken bij Picnic. Een job bij deze snelgroeiende start-up is goed te combineren met je studie of andere bezigheden. Al behoort fulltime knallen ook tot de mogelijkheden. En eh, die gratis lunch of avondmaaltijd tijdens je shift moet wel lekker zijn bij een werkgever met zo’n verrukkelijk assortiment. Checken dus, die Picnic vacatures.

Leuke bijbaan als magazijnhulp? Geef je op voor onze pool

Een bijbaan in de logistiek? Geef je op voor onze logistieke pool

Aan de slag als Picnic shopper? Meld je aan voor de pool!

Werken als Picnic runner? Geef je op voor onze pool!

Picnic magazijnmedewerker worden? Meld je aan voor de pool!

Werken als Picnic orderpicker? Meld je aan voor de pool!

Picnic bezorger worden? Meld je aan voor de pool!

Werken bij Picnic? Meld je aan voor onze pool!

Betaald roadtrips maken? Ga aan de slag als koerier!

Aan de slag met een Picnic (bij)baan

Werken bij Picnic betekent een baan bij een snelgroeiende online supermarkt. Het bedrijf bezorgt boodschappen in meer dan 120 plaatsen in Nederland en verovert ook de rest van het land in rap tempo. Daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken, bijvoorbeeld als bezorger of magazijnmedewerker. Zo verdien je lekker bij, doe je werkervaring op én maak je klanten blij met verse, voordelige boodschappen. Dus zoek je nog een flexibele bijbaan? Of wil je juist fulltime aan de slag in de logistiek? Check de Picnic vacatures en ontdek wat er allemaal mogelijk is bij dit bedrijf.

Vind de leukste Picnic job

Er staan verschillende soorten logistieke vacatures bij Picnic open. Elke dag op roadtrip? Dat kan als je gaat werken bij Picnic als runner, ook wel bekend als koerier. Je gaat dan op pad met een van de kenmerkende elektrische autootjes van deze online supermarkt. Toet toet. Het smalle karretje staat niemand in de weg terwijl jij met een glimlach boodschappen aflevert bij de klant. En hup, weer door. Ook handig: je kiest zelf wanneer je werkt, waardoor een Picnic job als boodschappenbezorger goed te combineren is met een studie of andere bezigheden.

Is bezorgen niet jouw ding? No problemo. Er zijn nog meer mogelijkheden als je wilt werken bij Picnic. De boodschappen moeten bijvoorbeeld ook allemaal worden verzameld en ingepakt. Dit doen de shoppers of magazijnmedewerkers. Onder andere dankzij de positieve spirit van het team verzamel je binnen no time de ene na de andere bestelling. Ook in deze functie bepaal je zelf wanneer en hoeveel je werkt. Een paar uur per week flexibel aan de slag of juist 40 uur per week knallen? Het kan allemaal met de Picnic vacatures. Check ze hierboven en ontdek welk werk bij Picnic bij jou past.


Veelgestelde vragen

  • Wat zijn de werktijden bij Picnic?

  • Bij Picnic bepaal je de werktijden grotendeels zelf. Je kiest namelijk zelf je shifts uit. Je kunt zowel overdag als ’s avonds aan de slag, lekker flex of fulltime.

  • Wat is het salaris bij Picnic?

  • Je salaris is afhankelijk van je functie, leeftijd en het aantal uren dat je werkt. Op onze pagina over Picnic vind je meer informatie over het salaris.

  • Heb ik relevante werkervaring nodig om bij Picnic te werken?

  • Nee, werkervaring is geen must voor een Picnic baan. Veel werknemers hebben eerst ander soort werk gedaan of beginnen bij Picnic aan hun eerste baan. In principe kan iedereen dus bij Picnic solliciteren.

  • Hoe oud moet je zijn om te werken bij Picnic?

  • Voor een baan als magazijnmedewerker of koerier moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Als koerier heb je ook een rijbewijs B nodig.