Picnic vacatures orderpicker

Er zijn 4 vacatures voor orderpicker bij Picnic gevonden

Werken als Picnic orderpicker

Zoek jij werk waarbij je lekker fysiek bezig bent? Neem dan de openstaande Picnic vacatures voor orderpicker eens door. Als orderpicker of magazijnmedewerker verzamel jij de boodschappen van klanten. Met behulp van een slimme mobiele app haal jij de juiste producten uit de schappen en pak je deze in. Zo kan de bezorger straks snel op pad om de boodschappen vandaag nog bij de klant af te leveren. Zit het met jouw conditie wel goed en ben je een echte teamplayer? Solliciteer dan op een van de openstaande Picnic vacatures voor orderpicker, dan kun je misschien binnenkort al aan de slag in een van de magazijnen van deze online supermarkt. Liever in een andere functies aan de slag? We hebben nog veel meer Picnic vacatures.

Word orderpicker bij Picnic

Als je als magazijnmedewerker of orderpicker bij Picnic gaat werken, bepaal je zelf wanneer en hoeveel uur per week je dat doet. Ideaal, want zo kun je deze baan goed combineren met je studie of andere bezigheden. Je kunt al vanaf 16 uur per week parttime aan de slag, maar ook een fulltimebaan behoort tot de mogelijkheden. Om bij Picnic orderpicker te worden, heb je geen relevante werkervaring nodig. Deze baan is zelfs geschikt als eerste werkervaring. Zodra je aan de slag gaat, krijg je een uitgebreide training waarin je alle ins en outs van het vak leert.

Andere voordelen? Als orderpicker bij Picnic werk je in een energiek team met gezellige collega’s. Je hoeft die bestellingen natuurlijk allemaal niet in je eentje te verzamelen. Met de doorgroeimogelijkheden zit het ook wel goed. Als logistiek talent met ambities kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot teamleider, captain of trainer. Echt iets voor jou? Misschien is jouw sollicitatie op een van onze Picnic vacatures voor orderpicker wel het begin van een mooie carrière in de logistiek. Twijfels? Check onze inside story over werken als orderpicker of kijk eens of je enthousiaster wordt van vacatures voor magazijnmedewerker bij andere bedrijven.


Veelgestelde vragen

 • Wat zijn mijn taken als orderpicker bij Picnic?

  In deze functie verzamel je in het magazijn boodschappen voor klanten. Ook pak je producten in, bewaak je de kwaliteit van de boodschappen en vul je de schappen aan.

 • Bieden jullie ook ander soort werk bij Picnic aan?

  Bekijk al onze Picnic vacatures voor het volledige aanbod.

 • Waar kan ik werken als orderpicker bij Picnic?

  Picnic heeft magazijnen in verschillende steden in Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Zaandam en Apeldoorn. In de Picnic vacatures voor orderpicker lees je voor welke magazijnen we op dit moment personeel zoeken.

 • Wat ga ik verdienen als Picnic orderpicker?

  Dat hangt af van je leeftijd en het aantal uren dat je per week werkt. Op onze pagina over Picnic vind je meer informatie over het salaris.