Promovendum vacatures

Er zijn 1 Promovendum vacatures gevonden

Werken bij Promovendum betekent:

 • Een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • korting op Promovendum verzekeringen en hypotheekadvies;
 • thuiswerkmogelijkheid;
 • vitaliteitsvergoeding van € 500,- om gezond en fit te blijven;
 • toegang tot YC Skills, ons trainingsplatform.

Werken bij Promovendum

Bingo, je hebt onze Promovendum vacatures gevonden. Maar wie en wat is Promovendum eigenlijk? Dat is een verzekeringsbedrijf met hoger opgeleiden als doelgroep. Daarmee bedoelt Promovendum iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding of een havo- of vwo-diploma. Maar wat is de reden om deze specifieke doelgroep te kiezen? Uit onderzoeksresultaten blijkt dat hoger opgeleiden minder vaak schade claimen. Om die reden biedt Promovendum verzekeringen met goede voorwaarden tegenover een lagere prijs. Welke verzekeringen zitten er dan tussen hun aanbod? Van alles. Voor zowel een auto-, rechtsbijstand als woonverzekering zit je goed bij deze verzekeraar. Lijkt het je wel wat om voor dit jonge bedrijf te werken? Scrol gerust door onze vacatures voor Promovendum.

Solliciteren op Promovendum vacatures

Welke functies vind je tussen deze Promovendum vacatures? Inkoppertje: ga bijvoorbeeld aan de slag als schadebehandelaar. Je duikt dan in verschillende schadedossiers en zoekt uit of klanten schadevergoeding krijgen. Of programmeer razendsnel allerlei applicaties als PHP developer bij Promovendum. Het mooiste aan Promovendum vacatures? Er zijn zowel junior en medior als senior functies beschikbaar. Ongeacht je werkervaring kun je dus lekker werken bij Promovendum.

Je raadt het vast al: als je bij Promovendum wilt werken, heb je minstens een mbo-4- of hbo-diploma nodig. Welk diploma je voor welke functie nodig hebt, lees je in de vacatureteksten. Wel moet je voor de functie schadebehandelaar een Wft-certificaat hebben. Wft staat voor de Wet op financieel toezicht en het certificaat daarvan toont dat je professioneel advies mag geven over financiële producten. Waar haal je zo'n certificaat? Dat kan via Promovendum. Reden genoeg dus om te solliciteren op een van onze Promovendum vacatures. Log snel in, klik op de solliciteerknop en laat je up-to-date cv en motivatie achter. Onze recruiters nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik bij Promovendum werken?

  Promovendum heeft veel jonge mensen in dienst. 64% procent van het personeel is 35 jaar oud of jonger. De sfeer is informeel en er is een echte work hard, play hard mentaliteit. Pas jij daar wel tussen? Solliciteer direct op een van onze Promovendum vacatures.

 • S.O.S., ik heb geen leuke Promovendum vacature gevonden. Wat nu?

  Jammer, maar maak je geen zorgen. We won't leave you hanging. Kijk eens tussen onze InShared vacatures. Da's ook een jong en speels verzekeringsbedrijf. Of vind misschien wel jouw perfecte job tussen onze Univé vacatures.