VGZ vacatures

Er zijn 0 VGZ vacatures gevonden

Werken bij VGZ betekent:

 • Samen met ruim 2.000 collega’s werken aan een gezonder Nederland;
 • tijdens werktijd en kosteloos certificaten als Wft zorg halen;
 • kilometervergoeding vanaf 10 kilometer of volledige vergoeding van ov-kosten;
 • je uren flexibel indelen;
 • de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij VGZ

Lijkt het je wel wat om te werken bij een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland en bij te dragen aan goede en toegankelijke zorg? Dan zijn onze VGZ vacatures vast interessant voor jou. VGZ staat voor Stichting Volksgezondheidszorg Zuid-Nederland. Deze coöperatie verzorgt naast die van VGZ ook de zorgverzekeringen van acht andere merken, namelijk Univé, Zekur, Bewuzt, UMC Zorgverzekering, IZA, IZZ, SZVK en Zorgzaam. Dat betekent dat de organisatie wel 4 miljoen klanten heeft. Als je gaat werken bij VGZ werk je dus bij een bekende en belangrijke coöperatie. Dat is nog eens een mooie notitie op je cv.

Solliciteren op vacatures bij VGZ

Met zoveel klanten snap je waarschijnlijk wel dat veel van onze VGZ vacatures voor klantservice medewerker zijn. Er komen tenslotte elke dag duizenden telefoontjes, chats en e-mails binnen van klanten die de hulp goed kunnen gebruiken. Daar kom jij in actie als je bij VGZ gaat werken als klantenservice medewerker. Maar dit is niet jouw enige optie tussen onze vacatures bij VGZ. Liggen jouw sterke punten juist in finance, IT of marketing? Een grote organisatie als VGZ bestaat uit enorm veel afdelingen, dus de kans is groot dat ook jij een mooie bijdrage kunt leveren aan de coöperatie. Houd het aanbod met VGZ vacatures goed in de gaten en solliciteer meteen als je een passende uitdaging ziet.

Maar hoe pak je dat eigenlijk aan, solliciteren op onze vacatures bij VGZ? Check ten eerste of je aan de functie-eisen voldoet. Voor een baan in de klantenservice moet je meestal een mbo-4-diploma hebben en het liefst al wat ervaring met klantcontact. Voor andere functies verschilt het wat je in huis moet hebben, dus lees de VGZ vacatures door om erachter te komen of jij in aanmerking komt voor de baan. Staat er nog niks voor jou tussen het aanbod? Geen zorgen, we bieden ook allerlei banen aan bij andere (zorg)verzekeraars. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze DELA vacatures en CZ vacatures. Waar je ook aan de slag gaat, via YoungCapital is solliciteren altijd zo gebeurd.


Veelgestelde vragen

 • Waar staat VGZ voor?

  VGZ staat voor Stichting Volksgezondheidszorg Zuid-Nederland, het is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland..

 • Wat voor vacatures bij VGZ bieden jullie het meeste aan?

  Je vindt bij ons vooral veel vacatures bij de klantenservice van VGZ, maar we bieden van tijd tot tijd ook andere banen aan. Stel een e-mailalert in op deze pagina om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod.

 • Kun je bij VGZ thuiswerken?

  Ja, bij veel banen bij VGZ krijg je de mogelijkheid om (deels) thuis te werken. Vraag dit wel altijd goed na tijdens je sollicitatie, want het kan per functie verschillen.