Vacatures in Zwitserland

Er zijn 1 vacatures in Zwitserland gevonden

Een baan in Zwitserland

Wil je op avontuur in het buitenland, maar blijf je het liefst nog een beetje in de buurt? Misschien zijn onze vacatures in Zwitserland iets voor jou. In het land van de alpenmelkchocolade, kaasfondue en rösti ben je ver genoeg van huis om een unieke ervaring op te doen, maar toch nog dichtbij zodat je snel weer thuis bent. Lijkt dat je wel wat? Lees eerst onze pagina’s over wonen en werken in Zwitserland eens door. Dan weet je binnen een mum van tijd of ‘t wat voor je is. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan in die Schweiz, la of la Svizzera (afhankelijk van het deel van het land waarin je bent)? De vacatures in Zwitserland staan hier voor je klaar.

Verschillende banen in Zwitserland

Klinkt top, tijdelijk werken in het buitenland, maar wat kun je nou precies wachten van de banen in Zwitserland? Nou, van alles eigenlijk! Het aanbod wisselt namelijk regelmatig, dus er zit altijd wel iets tussen wat bij je past. Nederlandstalige banen in Zwitserland bij de klantenservice van een groot bedrijf? Kan heel goed, want veel Nederlandse bedrijven hebben een (hoofd)kantoor in Zwitserland. Liever vakantiewerk doen bij de après-ski in een populair skigebied of bij een hotel in een van de grote Zwitserse steden? Ook deze banen staan regelmatig in ons aanbod. Staat er op dit moment niks tussen wat jou aanspreekt? Stel gerust een e-mail alert in, dan sturen we je een mailtje als de vacatures in Zwitserland worden aangevuld. Je kunt je ook aanmelden voor onze poolvacature, dan bellen of mailen we jou direct als er een leuke vacature vrijkomt en kunnen we je meteen voorstellen aan de werkgever als je hiermee akkoord gaat.

Solliciteer op jouw favoriete vacature

Heb je de perfecte vacature in Zwitserland gevonden? Dan is het slim om meteen te solliciteren voordat de kans onder jouw neus wordt weggekaapt. Lees natuurlijk wel goed de vacaturetekst door, dan weet je precies wat er van jou verwacht wordt. Moet je jouw sollicitatiebrief in het Engels schrijven, bijvoorbeeld? En zijn er nog andere zaken waarmee je rekening moet houden? Bel of mail onze contactpersoon gerust als je vragen hebt; wij helpen je graag. Is alles duidelijk? Tijd om je sollicitatie in orde te maken. Check nog goed of jouw cv up-to-date is en of je brief overtuigend genoeg is voordat je de documenten verstuurt. En dan is het wachten geblazen. Je kansen vergroten? Je kunt natuurlijk altijd op meerdere vacatures in Zwitserland reageren. Wie weet start je binnenkort al met jouw nieuwe baan in het prachtige Zwitserland!


Veelgestelde vragen

  • Heb ik een werkvergunning of visum nodig om te mogen werken in Zwitserland?

    Nee, hoewel Zwitserland niet bij de EU hoort, heb je gelukkig geen visum of vergunning nodig om er te mogen werken. Wel moet je het een en ander regelen als je er langer dan drie maanden wilt blijven. Lees dit na op onze werken in Zwitserland pagina.

  • Hoe vind ik een baan in Zwitserland?

    Begin jouw zoektocht bij YoungCapital. Op deze pagina kun je ons huidige aanbod met vacatures in Zwitserland bekijken of stel een e-mail alert in om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures. Heb je hulp nodig? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.