Onze kandidaten springen eruit in de backoffice, contact centers, webcareteams en tussen de data-analisten. Ze brengen meer mee dan alleen een Wft-certificaat. Want onze kandidaten zijn sociaal vaardig, ambitieus en hebben een frisse kijk op zaken. Organisaties die eenmaal met ons hebben gewerkt, willen niet anders meer.

Daarom YoungCapital

{{ theme.subject }}

{{ theme.text }}

Flexpool en kweekvijver tegelijk

Talent herken je niet alleen aan een diploma. Daarom leggen wij bij de selectie de nadruk op competenties en persoonlijkheid. We selecteren op ambitie, energie en motivatie. Het resultaat? Niet alleen hebben onze kandidaten het hoogste slagingspercentage op Wft, ook blijven ze langer trouw aan hun opdrachtgever en treedt meer dan de helft in vaste dienst bij de opdrachtgever. Jouw flexpool is dus ook je kweekvijver.

werken in banking & insurance

Ook nu de markt aantrekt, vinden wij die kandidaten

In welke conjunctuur we ook zitten, het kost altijd veel moeite om toptalenten te vinden. Wij helpen daar graag bij. Door onze jarenlange ervaring weten we jongeren te raken met onze campagnes en vacatureteksten. We laten ze zien dat de financiële sector innovatiever en creatiever is dan ze denken. Zo vinden wij de medewerkers die je zoekt. Ook veel tegelijk. En altijd razendsnel. Wist je trouwens dat we ook zelf opleiden? Met onze traineeships stomen we starters klaar voor een carrière als data-analist of financieel adviseur.

werken in banking & insurance

Eerlijk samenwerken

Elkaar door en door leren kennen is voor ons van levensbelang. Eerlijke feedback hoort daarbij. Te vaak worden zeer ambitieuze kandidaten gevraagd voor functies waar te weinig uitdaging in zit. Dat bespreken we. Ook pleiten we voor meer focus op competenties boven opleidingsniveau. Want wij kennen jongeren. Al twintig jaar onderzoeken we wat ze motiveerd en waar ze van weglopen. Die kennis delen we graag, zodat jij jong talent nog beter aan je organisatie kunt binden.

werken in banking & insurance

Deze klanten kozen voor YoungCapital en gingen nooit meer weg

ING
Rabobank
ASR
Nationale Nederlanden
APG
DELA
Aegon
ABN AMRO
CZ
Menzis

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Neem contact met ons op
*
*
*
*