Op zoek naar ambitieus talent? Wij helpen graag

Onze flexkrachten in de banking- & insurancebranche hebben veel meer in huis dan alleen een Wft-certificaat. Ambitieuze talenten met een passie voor de financiële sector. Die niets liever willen dan verder groeien. Misschien wel binnen jouw bedrijf. Wij helpen je met de zoektocht. Of je nu experts zoekt op het gebied van customer due diligence, financial services of hypotheken. Je vindt jouw match in onze diverse aanbod.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig binnen banking & insurance? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Banking en Insurance personeel via YoungCapital betekent:

  • Leergierige, ambitieuze en energieke flexkrachten.
  • Een razendsnelle match. Wekelijks werken ruim 2.000 van onze flexkrachten binnen de branche.
  • Recruiters met kennis van de financiële sector en één vast aanspreekpunt.
  • Een prettige samenwerking. Nog nooit ging er een banking- & insurance-klant weg.
Mariëla Debrichy, Branche director Banking & Insurance

Hi, ik ben Mariëla Debrichy

Banking & Insurance: een segment waar we onszelf met trots marktleider noemen. We zetten dagelijks ruim 2.000 young professionals aan het werk, van flexpool-studenten tot fulltimers. Ik help B&I-organisaties bij het inrichten van hun flexschil. Kun jij mijn hulp ook gebruiken? Bel me dan voor een afspraak. Ik kom graag bij je langs!

Mariëla Debrichy, Branche director Banking & Insurance
m.debrichy@youngcapital.nl
06 - 43 23 88 64

Flexkrachten die passen bij jouw bedrijf

Flexkrachten die passen bij jouw bedrijf

Flexibele medewerkers met de laatste (financiële) kennis. We leiden aanstormend talent zelf op vanuit de YoungCapital University. Om ze vervolgens verder te begeleiden op de werkvloer en hun ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast creëren we voor onze klanten een proces op maat. Hierdoor trek jij alleen personeel aan dat past bij de organisatie. Het resultaat? Meer dan de helft van onze flexkrachten treedt in vaste dienst bij hun opdrachtgever.

YoungCapital vindt waar jij naar op zoek bent

YoungCapital vindt waar jij naar op zoek bent

Dankzij een database met ruim 7,5 miljoen kandidaten. Vol enthousiaste mensen die klaar zijn voor een uitdaging in de financiële wereld. Denk aan starters die we klaarstomen met een traineeship tot data-analist of financieel adviseur. Maar ook ervaren krachten die direct kunnen beginnen. Ben je ook op zoek naar personeel voor administratief of callcenterwerk? Wij hebben het in huis. Vertel ons wie je zoekt en de juiste match is razendsnel gemaakt.

Telefonist, receptionist of secretaresse gezocht

Eén aanspreekpunt, lekker overzichtelijk

We werven kandidaten door het hele land. Het overzicht houden we met een centraal team per regio. Collega’s die in een oogopslag zien waar extra flexkrachten nodig zijn en daar handig op inspelen. Niet alleen makkelijk voor ons, maar ook voor jou. Zo heb je een vast aanspreekpunt. Iemand die zich optimaal verdiept in jouw wensen en behoeften. En klaarstaat voor welke vraag dan ook.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *