Vacatures huishoudelijke hulp

Er zijn 2 vacatures voor huishoudelijke hulp gevonden.

Wil jij graag een leuke vacature vinden in de zorg en heb je ervaring of affiniteit met schoonmaken? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je graag iets voor anderen betekenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat zijn jouw werkzaamheden? Je cliënt rekent op een schoon huis, en daar zorg jij voor. Je bent klantgericht, geduldig en hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden. Klinkt leuk, toch? Je helpt iemand én je bent verantwoordelijk bezig. Bekijk snel onze huishoudelijke hulp vacatures.

Wat doet een huishoudelijke hulp?

Het werk van een huishoudelijke hulp is enorm uiteenlopend. Uiteraard help je in het huishouden van mensen die dit zelf minder of niet meer kunnen. Zo doe je bijvoorbeeld de boodschappen, haal je een stofzuiger door het huis en bereid je maaltijden voor.

Welke opleiding heb je nodig als huishoudelijke hulp?

Het vereiste opleidingsniveau verschilt per vacature voor huishoudelijke hulp. Zo vragen sommige werkgevers om een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Zorg en Welzijn, maar zijn er ook banen waarmee je zonder diploma's of met een afgeronde cursus kunt werken.

Wat verdient een huishoudelijke hulp?

Ook het salaris van een huishoudelijke hulp loopt enorm uiteen. Zo verdien je als starter rond de € 10,93, maar dit bedrag kan oplopen tot wel € 17,50. Het bedrag hangt af van factoren zoals je leeftijd en je werkervaring.

Waar ga je werken als huishoudelijke hulp?

Als huishoudelijke hulp ga je aan het werk bij mensen thuis. Vaak werk je voor een zorgverleningsbedrijf en word je uitgezonden naar verschillende cliënten, maar je kunt ook als zelfstandige huishoudelijke hulp aan het werk.