Vacatures thuiszorg

Er zijn 2 vacatures voor thuiszorg gevonden.

Ben je van nature iemand die graag voor anderen zorgt? Ben je daarnaast sociaal en vind je het leuk om met ouderen te werken? Dan is werken in de thuiszorg zeker iets voor jou. Als thuiszorgmedewerker ga je bij cliënten thuis een handje helpen. Je helpt in het huishouden en je doet boodschappen als dat nodig is. Niet alleen de standaard taken zijn van belang. Ook het sociale aspect van dit werk. Je maakt gezellig een praatje en biedt een luisterend oor! Ben jij de juiste kandidaat die wij zoeken? Bekijk dan snel onze thuiszorg vacatures!

Wat doe je in de thuiszorg?

Werken in de thuiszorg is zo divers als wat. Je gaat langs bij cliënten die minder of niet voor zichzelf kunnen zorgen. Je helpt hun met dagelijkse taken, zoals persoonlijke verzorging en het huishouden. Ook voer je indien nodig enkele verpleegkundige taken uit, zoals het verschonen van verband of het toedienen van medicatie.

Welke opleiding heb je nodig voor een baan in de thuiszorg?

Het vereiste opleidingsniveau verschilt per thuiszorg vacature. Er zijn verschillende mbo-opleidingen die je kunt volgen in de richting van de thuiszorg, zoals de opleiding Zorghulp of Helpende Zorg en Welzijn. Ook op hbo-niveau zijn er genoeg opleidingen te vinden, zoals de opleiding tot Verpleegkundige.

Wat is het salaris in de thuiszorg?

Ook het exacte salaris in de thuiszorg verschilt enorm per baan. Het gemiddelde salaris voor een thuishulp of thuiszorgmedewerker is € 12,14 per uur, maar afhankelijk van jouw leeftijd, opleidingsniveau en ervaring kan dit variëren van € 1.600,- tot € 2.500,- bruto.

Waarom zou je werken in de thuiszorg?

Zoek jij een baan waarmee je écht verschil maakt in iemands leven? Dan is werken in de thuiszorg echt iets voor jou. Je maakt een enorm verschil voor mensen die jouw hulp echt kunnen gebruiken. Daarnaast is geen dag hetzelfde in de thuiszorg, dus je verveelt je in deze baan niet snel.