vacatures thuiszorg

Er zijn 0 vacatures voor thuiszorg gevonden.

Ben je van nature iemand die graag voor anderen zorgt? Ben je daarnaast sociaal en vind je het leuk om met ouderen te werken? Dan is werken in de thuiszorg zeker iets voor jou. Als thuiszorgmedewerker ga je bij cliënten thuis een handje helpen. Je helpt in het huishouden en je doet boodschappen als dat nodig is. Niet alleen de standaard taken zijn van belang. Ook het sociale aspect van dit werk. Je maakt gezellig een praatje en biedt een luisterend oor! Ben jij de juiste kandidaat die wij zoeken? Bekijk dan snel onze thuiszorg vacatures!

Veelgestelde vragen

  • Wat doe je in de thuiszorg?
    Werken in de thuiszorg is zo divers als wat. Je gaat langs bij cliënten die minder of niet voor zichzelf kunnen zorgen. Je helpt hun met dagelijkse taken, zoals persoonlijke verzorging en het huishouden. Ook voer je indien nodig enkele verpleegkundige taken uit, zoals het verschonen van verband of het toedienen van medicatie.
  • Welke opleiding heb je nodig voor een baan in de thuiszorg?
    Het vereiste opleidingsniveau verschilt per thuiszorg vacature. Er zijn verschillende mbo-opleidingen die je kunt volgen in de richting van de thuiszorg, zoals de opleiding Zorghulp of Helpende Zorg en Welzijn. Ook op hbo-niveau zijn er genoeg opleidingen te vinden, zoals de opleiding tot Verpleegkundige.
  • Waarom zou je werken in de thuiszorg?
    Zoek jij een baan waarmee je écht verschil maakt in iemands leven? Dan is werken in de thuiszorg echt iets voor jou. Je maakt een enorm verschil voor mensen die jouw hulp echt kunnen gebruiken. Daarnaast is geen dag hetzelfde in de thuiszorg, dus je verveelt je in deze baan niet snel.

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan