Zorg vacatures in Den Haag

Er zijn 17 zorg vacatures in Den Haag gevonden.

Zorg jij graag voor anderen, heb je misschien wel zorgcertificaten en maak je daarnaast graag een praatje? Bij YoungCapital hebben we een ruim aanbod aan zorg vacatures in Den Haag. In deze bruisende, gezellige stad wonen veel cliënten die jouw hulp echt nodig hebben! Deze kans om sociaal werk te doen en tegelijkertijd lekker te kletsen met cliënten wil je toch niet missen? Met je YoungCapital-profiel kun je binnen een paar minuten solliciteren. Vergeet daarbij niet je cv en motivatiebrief mee te sturen! Nog geen profiel? Geen probleem, die heb je zo aangemaakt, dus wacht niet te lang en solliciteer direct.

Werken in Den Haag

Heb jij altijd al in een grote stad willen werken en ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan? Dan moet jij zeker eens een kijkje nemen bij de zorg vacatures in Den Haag. In deze hoofdstad bruist het in de avonduren, maar ook overdag kun je tijdens je pauze lekker genieten van deze drukke stad met charme. Maak in je pauze lekker een rondje met je collega’s en eet een hapje met ze na werktijd. Verder heeft Den Haag een mooie omgeving om een fietstocht te maken, maar ook kun je je aansluiten bij een sportvereniging om lekker te sporten. Er is genoeg te doen, dus we kunnen je zeker aanraden om eens te kijken bij de vacatures in Den Haag.

Word verpleegkundige in Den Haag

Heb jij de skills van een verpleegkundige en wil je graag aan de slag op fulltime of parttime basis? Word dan verpleegkundige in Den Haag. Jij zorgt dat het de patiënten aan niets ontbreekt en maakt ook fijn een praatje. Lijkt dit je wat? Kijk snel verder en solliciteer via je YoungCapital-profiel.

Gezocht: thuiszorg medewerker in Den Haag

Kun jij de cliënten helpen met aankleden, douchen en andere zorggerelateerde zaken? Wij hebben verschillende zorg vacatures voor jou openstaan in Den Haag. Als thuiszorg medewerker verzorg jij de cliënten. Je rijdt langs verschillende mensen, waar je kort stopt om hen te helpen met dagelijkse bezigheden. Solliciteer direct op een van deze sociale vacatures.

Huishoudelijke hulp gezocht in Den Haag

Heb jij graag contact met de medemens en ben je goed in het huishouden? Dan hebben wij bij YoungCapital de juiste zorg vacatures voor jou. Ga aan de slag als huishoudelijke hulp in Den Haag. Jij zorgt dat het de cliënten aan niets ontbreekt en helpt ze zo goed als je kunt. Iets voor jou? Solliciteer direct.

Meer informatie

Bijverdienen? Word parttime thuishulp in Ypenburg Den Haag!

Word per direct parttime thuishulp in Wateringen!

Word per direct parttime thuishulp in Naaldwijk!

Parttime algemeen medewerker bij DELA in Leiden

Telefonisch verpleegkundige bij Eurocross in Leiden

Parttime/fulltime Chauffeur in Capelle aan den IJssel

Parttime/fulltime chauffeur in Lisse

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

(!) Kraamverzorgende (!) Verschillende Regio's (!) Rooster (!) Auto v/d Zaak (!) Vast Contract (!) in Rijswijk

Switch naar de zorg! (zij-instromers) in Zoeterwoude