Newsroom

Persbericht

CAPTER kiest voor StudentenWerk

18-04-2013

Hoofddorp, 18 april 2013 – StudentenWerk, Nederlands grootste uitzendorganisatie voor jongeren en young professionals, is gekozen tot één van drie preferred suppliers van CAPTER. De specialist in financieel klantcontact vertrouwt op StudentenWerk voor de snelle levering van talentvolle klantcontactspecialisten.

CAPTER werkte eerder met StudentenWerk samen binnen een overeenkomst met zeven mantelpartners. Vanwege de goede samenwerking is StudentenWerk nu voorkeurspartij voor de doelgroep jongeren. “StudentenWerk is de enige partij met zo’n groot bereik onder jong talent. Daardoor zijn zij in staat om in korte tijd servicegerichte medewerkers te vinden die affiniteit hebben met de financiële sector én echt meerwaarde kunnen bieden aan klantrelaties”, zegt Anne ter Horst, directeur operatie bij CAPTER. 


Complete HR-oplossing

StudentenWerk zal CAPTER tevens aan de achterkant ontzorgen, door diverse taken op het gebied van loonadministratie op zich te nemen. “We denken graag met onze klanten mee, daardoor komen we tot creatieve oplossingen. Zo hebben we samen met CAPTER een volledig papierloos verloningssysteem ontwikkeld voor hun gehele flexibele schil”, zegt Ineke Kooistra, algemeen directeur StudentenWerk. “StudentenWerk past goed bij CAPTER: we zijn beide jonge, dynamische bedrijven die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Dat maakt samenwerken leuk en aantrekkelijk.” 


Over CAPTER 

CAPTER neemt klantcontacten over van financiële partijen als banken, verzekeraars en pensioenfondsen. De organisatie combineert telefonische klantinteractie met innovatieve bedieningsvormen, zoals financieel advies en klantenservice via het online kanaal. CAPTER verzorgt de procesinrichting, projectaansturing en opleiding en inzet van deskundig personeel. De organisatie beschikt over een inhouse-opleidingscentrum, de CAPTER College, waar medewerkers gerichte cursussen doorlopen alvorens op trajecten te worden ingezet. CAPTER is 100% dochter van Welten. 


Over StudentenWerk

StudentenWerk, opgericht in 2000, maakte als een van de eerste uitzendbureaus online solliciteren mogelijk. StudentenWerk zette de de ‘e’ in e-recruitment met haar geavanceerde online recruitmentsysteem, dat supersnelle werving en selectie mogelijk maakt. Inmiddels is StudentenWerk met 24 vestigingen en een database van ruim 1 miljoen jongeren Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ook in het buitenland is StudentenWerk actief, onder de naam StudentJob. StudentenWerk werd in 2012 uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar en Best Managed Company.


Share me!