Newsroom

Persbericht

Gezocht: mediatycoon voor een dag!

19-03-2013

Een dag de baas zijn van mediaconglomeraat 538, de meeste mensen kunnen er alleen van dromen. Nederlands grootste uitzendorganisatie voor studenten, starters en young professionals maakt het mogelijk: na de 'aaibare banen' (dolfijnentrainer voor een dag) veilt StudentenWerk nu drie exclusieve vacatures van extreem hoog niveau, bij 538, Ahoy en de Euromast! Bieden kan vanaf vandaag via 538voorwarchild.nl/marktplaats. De opbrengst gaat volledig naar 538 voor War Child.

 

Baas van 538 (m/v)

Hoe het voelt om een media-imperium aan je voeten te hebben? Machtig! 538-directeur Jan-Willem Brüggenwirth stelt zijn baan voor één dag beschikbaar aan de hoogste bieder. Ben jij de gelukkige? Dan geniet je van alle voorrechten van een gevierd mediatycoon. Je doet een bakkie met de 538-dj’s, spreekt je medewerkers toe, krijgt je eigen secretaresse, bedrijfswagen en visitekaartjes. ’s Avonds dineer jij met de top van medialand. Kortom, na deze dag heeft Hillywood voor jou geen geheimen meer.

 

Backstage Assistant Nacht van Oranje (m/v)

Hoe vier jij de laatste Koninginnenacht? Met een pilsje in de kroeg (gaaaaap), of als Backstage Assistant bij het oer-Hollandse muziekspektakel Nacht van Oranje? Op maandag 29 april vindt in het Sportpaleis van Ahoy de 21e editie van de Nacht van Oranje plaats. Als Backstage Assistant begeleid jij artiesten als Wolter Kroes, Frans Bauer, Bonnie St. Claire, Lee Towers, Gerard Joling en vele anderen naar hun kleedkamer. Je springt backstage bij waar nodig en maakt de optredens van wel heel dichtbij mee.

 

 

 

Hoogtespecialist op de Euromast (m/v)

Heb je hoogtevrees? Dan ben jij totaal ongeschikt voor deze vacature. De Euromast zoekt namelijk een Hoogtespecialist om de Rotterdamse skyline te onderzoeken. Maar dan wel van buitenaf, aan een touw, op 100 m hoogte! Samen met een vriend of vriendin ga jij de afdaling aan. Na afloop krijgen jullie een gratis T-shirt, en een lekker glas bubbels om het eind van een geslaagde werkdag te vieren! Abseilervaring is niet vereist, wel een flinke dosis lef.

 

538 voor War Child

De vacatureveiling van deze banen op topniveau is onderdeel van ‘538 voor War Child’. Van 22 tot en met 29 maart rijdt de 538 studiotruck door het land om mensen met muziek te activeren en geld in te zamelen voor War Child. Met de opbrengsten van deze actie helpt War Child verlaten oorlogskinderen hun verleden te verwerken, zodat zij weer gewoon kind kunnen zijn. StudentenWerk is hoofdpartner van ‘538 voor War Child’ en stelt een uitzendbudget van €100.000 ter beschikking voor de uitvoering van de studiotoer.

 

Over StudentenWerk

StudentenWerk, opgericht in 2000, maakte als een van de eerste uitzendbureaus online solliciteren mogelijk. StudentenWerk zette de de ‘e’ in e-recruitment met haar geavanceerde online recruitmentsysteem, dat supersnelle werving en selectie mogelijk maakt. Inmiddels is StudentenWerk met 24 vestigingen en een database van ruim 1 miljoen jongeren Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ook in het buitenland is StudentenWerk actief, onder de naam StudentJob. StudentenWerk werd in 2012 uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar en Best Managed Company.

Share me!