Newsroom

Persbericht

SNT verduurzaamt samenwerking met StudentenWerk

14-05-2013

Na een succesvolle samenwerking van een jaar verlengt contact center specialist SNT het mantelcontract met StudentenWerk, Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. De samenwerking wordt hiermee met achttien maanden verlengd. Hiermee is StudentenWerk één van de drie mantelpartijen waarmee SNT een langdurige relatie aangaat.


In het mantelcontract dat vorig jaar werd afgesloten, vervulde nieuwkomer StudentenWerk de rol van ‘challenger’, naast vijf andere partijen. Het probleemoplossend vermogen en de snelheid van levering van StudentenWerk gaven SNT vertrouwen in een verdere samenwerking. De jonge en innovatieve partij legt zich binnen de overeenkomst toe op het leveren van gekwalificeerd personeel voor o.a. klantenservice, -chat en webcare. 


Jonge doelgroep sluit goed aan op de ontwikkelingen in de klantcontactbranche

De huidige markt vereist een contact center agent met steeds meer kennis van chat, mail en social media. Voor de jonge doelgroep van StudentenWerk zijn deze mediakanalen een tweede natuur, waardoor zij er ook professioneel goed mee kunnen werken. “Ik ben blij met deze samenwerking. Door haar focus op jongeren sluit StudentenWerk perfect aan op vraag van SNT”, aldus Frank van der Linden, directeur human recources SNT.


StudentenWerk blijft vernieuwen

Zowel op strategisch als landelijk niveau heeft StudentenWerk zich als partner bewezen. “Wij ontzorgen de klant volledig door met ze mee te denken en voortdurend op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen”, aldus Ineke Kooistra, algemeen directeur StudentenWerk. “Zowel SNT als StudentenWerk staat voor constante vernieuwing, dit maakt de samenwerking zo succesvol en biedt nog vele perspectieven voor de toekomst.” 


Over SNT

SNT is al meer dan 27 jaar dé essentiële schakel op het gebied van klantcontact tussen bedrijven en hun klanten. Of het nu gaat om bereikbaarheid, flexibiliteit of het geven van het juiste antwoord of advies op het juiste moment. Hun goed opgeleide en bevlogen medewerkers zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor een excellente dienstverlening. Bij opdrachtgevers op locatie of in één van hun contact centers in Nederland, België of Suriname.


Over StudentenWerk

StudentenWerk, opgericht in 2000, maakte als een van de eerste uitzendbureaus online solliciteren mogelijk. StudentenWerk zette de ‘e’ in e-recruitment met haar geavanceerde online recruitmentsysteem, dat supersnelle werving en selectie mogelijk maakt. Inmiddels is StudentenWerk met 25 vestigingen en een database van ruim 1 miljoen jongeren Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ook in het buitenland is StudentenWerk actief, onder de naam StudentJob. StudentenWerk werd in 2012 uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar en Best Managed Company.


Share me!