Newsroom

Persbericht

StudentenWerk driemaal bekroond tot Best Managed Company

23-05-2013

Hoofddorp, 23 mei 2013 -  Voor het derde jaar op rij is StudentenWerk uitgeroepen tot één van de best geleide ondernemingen van Nederland! Dat maakte Deloitte, organisator van de verkiezing, deze week bekend. StudentenWerk mag zich een jaar lang Best Managed Company 2013 noemen, vanwege haar sterke focus op groei door innovatie.

Het Best Managed Companies-programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 15 miljoen euro, die financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deloitte beoordeelde de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten. In totaal meldden zich dit jaar 156 bedrijven aan.

StudentenWerk is future proof
‘Is your comfort zone future proof?’, was het thema van dit jaar. Een kritische jury beoordeelde de deelnemende organisaties op hun mate van aanwezigheid in nieuwe markten en voorsprong op de concurrentie in tijden van economische crisis. StudentenWerk scoorde punten door haar focus op nieuwe groeikansen, door middel van innovatie. De jury koos uiteindelijk de 70 ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company 2013’ mogen voeren.  Deloitte organiseerde het jaarlijkse programma voor de zesde keer, in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School. 
‘Innovatie is drijvende kracht achter StudentenWerk’
“Sinds de oprichting van StudentenWerk in 2000 is innovatie de drijvende kracht geweest van onze groei. We zijn ons altijd bewust geweest van de noodzaak om te investeren in nieuwe concepten en diensten. Door onze inhouse-afdeling voor software development kunnen we snel inspringen en anticiperen op ontwikkelingen in de markt,” aldus Ineke Kooistra, algemeen directeur van StudentenWerk. “Het is dan ook ontzettend mooi dat onze innovatiekracht erkend wordt en als inspiratie wordt gezien.”

Over StudentenWerk
StudentenWerk, opgericht in 2000, maakte als een van de eerste uitzendbureaus online solliciteren mogelijk. StudentenWerk zette de ‘e’ in e-recruitment met haar geavanceerde online recruitmentsysteem, dat staat voor supersnelle werving en selectie. Inmiddels is StudentenWerk met 25 vestigingen en een database van ruim 1 miljoen jongeren Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ook in het buitenland is StudentenWerk actief, onder de naam StudentJob. StudentenWerk werd in 2012 uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar en in 2011 én 2012 tot Best Managed Company.

Share me!