Newsroom

Persbericht

YoungCapital Nationaal Kampioen European Business Awards

01-09-2015

Hoofddorp - YoungCapital, Nederlands grootste uitzendbureau voor jong talent, is uitgeroepen tot Nationaal Kampioen in de European Business Awards. Deze internationale award toetst Europese bedrijven op innovatie, visie en behaalde successen.

European Business Awards richt zich op bedrijven die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een sterker en succesvoller bedrijfsleven in heel Europa. Maar liefst 32.000 organisaties uit 33 Europese landen meldden zich voor de awards aan.
‘Trots om Nederland te vertegenwoordigen’"
Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital: “We zijn super trots om Nederland te mogen vertegenwoordigen als Nationaal Kampioen. We gaan nu door naar de volgende ronde die in december van start gaat. In een videopresentatie zullen we ons unieke verhaal doen.” Een jury bestaande uit diverse Europese topondernemers en oud-ministers beoordeelt welke deelnemers doorgaan naar de finale. 


Over de European Business Awards
De European Business Awards bestaan negen jaar en zijn een initiatief van onder andere de Britse ngo UK Trade & Investment. Vorig jaar waren alle EU-leden vertegenwoordigd plus Turkije, Noorwegen, Zwitserland, Servië, Kroatië en de voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië. In totaal hadden zij een omzet van maar liefst 1.500 miljard euro, meer dan 60 miljard euro winst en meer dan 2,5 miljoen werknemers in dienst.

Over YoungCapital
YoungCapital brengt bedrijven in contact met het beste jonge talent. En snel ook. Jong talent is namelijk het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. En die vernieuwing is keihard nodig, want alleen zo kunnen bedrijven bijblijven in de huidige, snel veranderende markt. Met bijna 300 medewerkers en 25 vestigingen is YoungCapital marktleider in recruitment van de nieuwe generatie. De kracht van YoungCapital blijkt onder meer uit haar onderscheidingen, zoals de European Business Awards, de Erasmus Innovatie Award, de Nieuwe Kampioen, Best Managed Company en Leading Online Entrepreneur of the Year. Share me!