Newsroom

Persbericht

YoungCapital viervoudig winnaar van titel Best Managed Company

05-12-2014

Hoofddorp - YoungCapital is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot Best Managed Company. Dat heeft Deloitte, organisator van de verkiezing, donderdag naar buiten gebracht. YoungCapital, bekend van StudentenWerk, behoort hiermee tot de best bestuurde bedrijven van Nederland, vanwege haar sterke focus op innovatie. 

Dit jaar was ‘Innoverend ondernemen’ het leidende thema van het Best Managed Companies-programma. De jury roemde de innovatieve kracht van YoungCapital, waarmee het bedrijf al jaren een voorsprong heeft op de concurrentie. “Voor YoungCapital, van oorsprong een internetbedrijf, is innoveren een gegeven. Dat is wat ons eerste label, StudentenWerk, groot heeft gemaakt”, vertelt Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. “In 2015 zullen wij deze lijn doortrekken en nog meer in innovatie investeren. Dat dit loont blijkt uit de Erasmus Innovatie Monitor, die beoordeelde ons vorige maand tot een van de vier meest innovatieve bedrijven van Nederland.”

Over Best Managed Companies
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies- programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Over YoungCapital 
YoungCapital verbindt hoogopgeleid jong talent aan bijzondere bedrijven. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. Door de drive van haar mensen, innovatieve HR-software en slimme businessoplossingen staat YoungCapital garant voor snelheid én kwaliteit. StudentenWerk, het eerste en grootste label van YoungCapital, richt zich op jong talent tijdens de studie. YoungCapital Professionals staat voor gediplomeerd talent in IT, Finance en Engineering. Internationaal is YoungCapital actief onder het label StudentJob International. Met een database van drie miljoen kandidaten beschikt YoungCapital over het grootste talentennetwerk van Europa. YoungCapital won in 2014 een High Growth Award en voor de derde maal op rij de titel Flexspecialist van het Jaar. 


Share me!