Newsroom

Persbericht

YoungCapital voor de derde maal op rij Flexspecialist van het Jaar

04-07-2014


Hoofddorp – YoungCapital, bekend van StudentenWerk, is voor de derde maal op rij uitgeroepen tot beste specialist van de flexbranche. Gisteren sleepte de marktleider in HR-oplossingen voor jong talent opnieuw de titel Flexspecialist van het Jaar in de wacht. De prijs werd uitgereikt in Stadstheater de Kom in Nieuwegein. Klanten en kandidaten waardeerden de dienstverlening van YoungCapital met  een 7,7; de gemiddelde score in de categorie Flexspecialisten was 7,1. 


YoungCapital ontving bijna 2.500 beoordelingen tijdens de stemronde en haalde  daarmee de meeste stemmen. “Aan deze aantallen merk je ook wat ons onderscheidt van de rest: wij zijn een internetbedrijf met een ijzersterk netwerk”, vertelt Ineke Kooistra.  “Op dit moment hebben we al meer dan 3 miljoen kandidaten in onze database, en we blijven groeien.” 


Voor de verkiezing konden uitzendkrachten en opdrachtgevers YoungCapital beoordelen op verschillende aspecten. Uitzendkrachten vonden de stiptheid van het betalen van het salaris en de snelheid van het vinden van een baan het belangrijkst. Opdrachtgevers hechten de meeste waarde aan de kwaliteit van de uitzendkrachten. 


Over Flexspecialist van het Jaar 2014
De titel Flexspecialist van het Jaar 2014 is een onderdeel van de jaarlijkse verkiezing Uitzendbureau van het Jaar en wordt uitgereikt aan de beste uitzender met een specialistische doelgroep. Er werden 4 uitzendbureaus genomineerd in deze categorie. De deelnemers zijn door klanten en kandidaten beoordeeld op onder meer snelheid van plaatsing en levering, deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers en stiptheid van betaling. 


Over YoungCapital

YoungCapital verbindt hoogopgeleid jong talent aan bijzondere bedrijven. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. Door de drive van haar mensen en innovatieve HR-software staat YoungCapital garant voor snelheid én kwaliteit. YoungCapital is met 250 medewerkers en 25 vestigingen de Nederlandse marktleider in HR-oplossingen voor jong talent. Internationaal is het bedrijf actief onder het label StudentJob International en beschikt het met meer dan 3 miljoen kandidaten over het grootste talentennetwerk van Europa. Om de ontwikkeling van jongeren te stimuleren, biedt YoungCapital University scholingsprogramma's aan. Het YoungCapital Fund investeert in veelbelovende jonge ondernemingen met een technology-based businessmodel.


Share me!