Schoonmaak vacatures in Delft

Er zijn 11 schoonmaak vacatures in Delft gevonden.

Heb jij een oog voor detail en wil jij graag dat alles blinkend schoon is? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Ga aan het werk als schoonmaker in Delft. We hebben verschillende schoonmaak vacatures in Delft. Je kunt parttime aan de slag, maar ook fulltime als je dat wilt. De werktijden zijn vaak heel flexibel. ’s Avonds werken is ook mogelijk. Zet jij net dat stapje extra om te zorgen dat alles schoon wordt? Vergeet jij geen enkel hoekje en vind je het leuk om in een gezellig team te werken? Kijk dan tussen de schoonmaak vacatures in Delft of er iets voor jou bij zit!

Werken in Delft

Delft is een superleuke stad om in te werken. Buiten werktijden is er namelijk genoeg te doen! In het historische stadscentrum vind je gezellige restaurants en kroegen voor een hapje en drankje met je collega’s. Ook kun je er heel goed winkelen: veel grote modeketens zijn in het centrum gevestigd. Delft is naast een historische stad ook een echte studentenstad, vanwege de Technische Universiteit. Dat maakt van Delft een bruisende stad waar altijd wel wat te beleven is!

Word schoonmaker in Delft

Ben jij heel nauwkeurig en houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan slag als schoonmaker in Delft. Ben je op zoek naar een bijbaan voor naast je studie? Of wil jij graag fulltime aan de slag? Werken als schoonmaker in Delft is ideaal. Je kunt op hele flexibele tijden werken, zodat je nog genoeg tijd overhoudt voor je studie of andere leuke dingen. Een baan als schoonmaker staat supergoed op je cv. Deze werkervaring is dus mooi meegenomen!

Meer informatie

Parttime of fulltime schoonmaker van machines bij PostNL in Rotterdam

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Fulltime operator van koffie machines door het hele land!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word (Fulltime) Medewerker Distributie Planner bij de Rijksoverheid! in Rijswijk

Start als fulltime operator koffiemachines in Rotterdam

Word fulltime magazijn medewerker in een lab in Pernis! in Vondelingenplaat Rotterdam

Start als freelancer in Rotterdam en verdien gem. €17 per uur!

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Telefonist/receptionist/host in Delft