Schoonmaak vacatures in Rotterdam

Er zijn 12 schoonmaak vacatures in Rotterdam gevonden.

Heb jij thuis een brandschone slaapkamer en poets je altijd iedere vlek weg? Dan zijn onze schoonmaak vacatures in Rotterdam zeker iets voor jou! Dit is een baan met veel verschillende werkzaamheden. Van poetsen en boenen tot stofzuigen en ramen lappen: jij doet het allemaal! Daardoor is het werk nooit saai. Daar komt bij dat je vaak in een hecht team werkt. Samen zorgen jullie ervoor dat ieder kantoorpand weer netjes is, en dat iedere hotelkamer weer klaar is voor de volgende gasten. Hard werk, maar het loont! Bekijk nu onze schoonmaak vacatures en solliciteer direct.

Werken in Rotterdam

Eén van de mooiste steden om te beginnen als schoonmaker is in Rotterdam. Werken in Rotterdam betekent werken bij de Markthal, de Erasmusbrug en de Kuip. Er is meer dan genoeg te beleven in de havenstad! Ga lekker shoppen in de Koopgoot, naar een kroegje op de Witte de Withstraat of naar een voorstelling in de Rotterdamse Schouwburg. Zo hoef je je nooit te vervelen! De volgende dag kun je weer lekker aan het werk. Of zoals de Rotterdammers zouden zeggen: niet lullen, maar poetsen!


Verdien lekker bij als schoonmaker

Een goede manier om je carrière te starten, is met een bijbaantje als schoonmaker. Dit is een vak dat iedereen kan leren, en bovendien goed te combineren is met je school. Is dit de bijbaan waar jij naar op zoek bent? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Ga werken als facilitair medewerker

Na het schoonmaakwerk kun je doorstromen tot facilitair medewerker. In deze baan krijg je meer huishoudelijke taken te doen, zoals koken of de was strijken bij mensen thuis. Als facilitair medewerker heb je dus meer contact met mensen en moet je sociaal sterk zijn. Bekijk nu onze schoonmaak vacatures!

Meer informatie

Start als parttime barista bij jou in de buurt!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Start als freelancer in Rotterdam en verdien gem. €17 per uur!

Start direct als medewerker spoelkeuken op Schiphol

Fulltime facilitair medewerker in de Randstad

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Bepaal zelf wanneer je aan de slag gaat bij de carwash

Parttime facilitair medewerker in Den Haag

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Schoonmaak medewerker bij diverse scholen in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Schoonmaak medewerker bij diverse objecten in Dordrecht

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten