Schoonmaak vacatures in Dordrecht

Er zijn 5 schoonmaak vacatures in Dordrecht gevonden.

Heb jij een talent voor schoonmaken en zorg jij ervoor dat je huis altijd supernetjes is? En ben je op zoek naar een leuke baan in Dordrecht? Wie weet is een baan in de schoonmaak dan iets voor jou. Wij hebben bij YoungCapital alle leuke schoonmaak vacatures in Dordrecht voor je op een rijtje gezet. Met je YoungCapital-profiel kun je binnen vijf minuten reageren op de vacature die bij jou past. Solliciteer vandaag nog, en wie weet kun je binnenkort al werken in Dordrecht!


Word schoonmaker in Dordrecht

Ben jij resultaatgericht, klantvriendelijk en vind je het leuk om in een gezellig team te werken? Dan is schoonmaker de ideale baan voor jou. De werktijden zijn vaak flexibel, je bent lekker actief bezig en je kunt een baan als schoonmaker goed combineren met je studie. Zie jij dit wel zitten? Kijk snel welke vacatures voor schoonmaker in Dordrecht wij voor je hebben!

Word facilitair medewerker in Dordrecht

Zoek jij een leuke, afwisselende baan in Dordrecht? Dan ben je op de juiste pagina beland. Als je graag actief bezig bent, klantgericht bent en het niet erg vindt om je handen uit de mouwen te steken, dan is een baan als facilitair medewerker iets voor jou. Je kunt aan de slag bij allerlei verschillende bedrijven, bijvoorbeeld scholen of kantoren. Of je werkt bij klanten thuis; je helpt ze met huishoudelijke taken die ze zelf niet meer kunnen doen. Je doet de was, maakt schoon en wast af. Durf jij deze uitdaging aan? Bekijk de vacatures voor facilitair medewerker in Dordrecht die we bij YoungCapital hebben openstaan!

Meer informatie