Schoonmaak vacatures in Gouda

Er zijn 5 schoonmaak vacatures in Gouda gevonden.

Jij bent het liefst de hele dag bezig. Niet alleen in je vrije tijd, ook op werkgebied vind je het niet erg om je handen vies te maken. Past dit bij jou? Dan kun je aan de slag in de schoonmaaksector. Ben je woonachtig in of vlakbij Gouda en wil jij een leuke vacature vinden in de schoonmaak? Pak deze kans dan. YoungCapital heeft namelijk fulltime en parttime functies voor je klaarstaan. Maar ook als je op zoek bent naar een bijbaan naast je studie zit je hier goed. Alle schoonmaak vacatures in Gouda en omgeving vind je hier!

Aan de slag als schoonmaker

Ben jij een harde werker en vind jij het een uitdaging om binnen een bepaalde tijdsduur schoon te maken? Dan ben jij de perfecte kandidaat. Werken in de schoonmaak is voor harde werkers. Dus we zijn echt op zoek naar bikkels die oog hebben voor detail. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.


Schoonmaker

Ben jij resultaatgericht en een perfectionist? Krijg jij een kick als alles om jou heen schoon is? Voor verschillende opdrachtgevers zijn we op zoek naar schoonmakers. Weet jij van aanpakken, ben je accuraat en staat gastvrijheid bij jou voorop? Lees dan snel verder!

Werk als operator in Gouda

Wil jij de zomervakantie gebruiken om lekker bij te verdienen? Lijkt het je ook leuk om steeds bij een ander groot bedrijf binnen te stappen? Word dan operator! Jij zorgt ervoor dat de automaten altijd goedgevuld zijn en er netjes uitzien. Zo is de machine nooit leeg als er een medewerker trek heeft in een lekker bakje koffie of een gevulde koek!

Word facilitair medewerker

Ben jij een representatieve, mondige, communicatief vaardige en hardwerkende medewerker met facilitaire ervaring? En ben jij daarnaast graag het aanspreekpunt, weet jij wat gastvrijheid is en heb je ervaring met facilitaire dienstverlening? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Meer informatie