HR-vacatures in Den Bosch

Er zijn 14 HR-vacatures in Den Bosch gevonden.

Heb jij een groot netwerk en goede communicatieve skills? Dan is een baan in de HR perfect voor jou! HR staat voor Human Resources, wat grofweg neerkomt op personeelszaken. Dat betekent dat je je bezighoudt met het opstellen van contracten, het bijhouden van ziekte- en vakantiedagen, het werven van nieuw personeel, salarissen, reiskosten en nog veel meer. Dat maakt HR een hele afwisselende baan: je hebt veel verschillende taken en bent altijd lekker bezig. Lijkt het jou wel wat om in HR aan de slag te gaan? Bekijk dan snel onze HR-vacatures en solliciteer direct!

Werken in Den Bosch

Als jij op zoek bent naar HR-vacatures in Den Bosch, ben je bij YoungCapital aan het goede adres. Bij ons kun je vacatures vinden voor recruiter, projectleider, planner of HR-medewerker. Daarnaast is Den Bosch een ideale plek om een baan te vinden: het is een grote, populaire stad, dus er zijn veel bedrijven gevestigd. Al deze bedrijven hebben iemand nodig die hun personeelszaken regelt. Daar kom jij bij kijken! Jij zorgt ervoor dat alle werknemers tevreden zijn en dat ze niets ontbreken. Is dit een baan voor jou? Solliciteer dan op onze HR-vacatures in Den Bosch!


Start als recruiter

Als je de HR in wilt, is recruiter een goede baan om mee te beginnen. Dit is een startersbaan waarbij je de perfecte kandidaten zoekt voor openstaande vacatures. Vervolgens houd je een sollicitatiegesprek met ze, neemt ze aan of wijst ze af. Hierbij moet je mensen vooral heel goed kunnen lezen. Wil jij graag aan de slag als recruiter? Scrol dan naar beneden voor onze HR-vacatures!

Groei door naar HR-medewerker

Als je al wat ervaring hebt met HR kun je aan de slag als HR-medewerker. Hier krijg je meer verantwoordelijkheden, zoals administratieve taken en het regelen van trainingen en dossiers. Daarna kun je zelfs nog doorgroeien naar een functie als HR-manager. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze HR-vacatures in Den Bosch, en solliciteer!

De populairste man/vrouw van het bedrijf: salarisadministrateur

Ben jij goed met cijfers en wil je graag in de HR aan de slag? Dan ben jij geschikt als salarisadministrateur! In deze functie zorg jij ervoor dat iedereen netjes aan het eind van de maand uitbetaald krijgt. Daarvoor moet je nauwkeurig kunnen werken en analytisch sterk zijn. Wil jij aan de slag als salarisadministrateur? Bekijk dan onze HR-vacatures in Den Bosch!

Meer informatie

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuw recruitment talent!

Top Job

Uitdagende stage als Recruiter bij YoungCapital in Den Bosch

Commercieel talent gezocht als Recruiter bij YoungCapital Den Bosch

Junior accountmanager gezocht voor YoungCapital

Start als Junior HR-medewerker bij Heesen Yachts in Oss

Start je carriere als stagiair(e) bij YoungCapital Tilburg

Maak de perfecte match als recruiter bij YoungCapital in Tilburg

Uitdagende stage als Recruiter bij YoungCapital in Tilburg

Commercieel talent als recruiter bij YoungCapital in Tilburg gezocht

Fulltime HR adviseur bij een succesvol bedrijf in Best

Fulltime personeelsplanner gezocht in Son en Breugel

Stage bij Heineken, MTV en 3FM

Kom stage lopen als Recruiter bij YoungCapital!

Afstudeerstage met kans op een baan bij YoungCapital!