Plaatsen

Vacatures recruiter Den Bosch

Er zijn 4 recruiter vacatures in Den Bosch gevonden.

Werken in Den Bosch, dat is wat jij wilt. Bij een informeel en tof bedrijf, waar vrijmibo’s en leuke teamuitjes meer regel dan uitzondering zijn. Wat voor functie? Sowieso een baan waar je veel contact met mensen hebt. Je bent namelijk erg sociaal en je hebt hierdoor een grote mensenkennis. Werken als recruiter in Den Bosch lijkt jou daarom wel wat. Net als werken bij YoungCapital.

Recruiter in Den Bosch

Herkenbaar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hieronder vind je namelijk al onze recruiter vacatures in Den Bosch. Als recruiter bij YoungCapital krijg jij je eigen klanten, voor wie je zelf het hele wervingsproces verzorgt. Hoe? Door selectiedagen te organiseren en sollicitatiegesprekken te voeren. Maar ook door jouw kandidaten te begeleiden wanneer ze starten bij je klant. Zo verveel jij je dus nooit als recruiter in Den Bosch.

Werken bij YoungCapital

All work and no play? Niet bij YoungCapital. Als recruiter in Den Bosch heb jij toegang tot te gekke evenementen. Zoals ons jaarlijkse festival, toffe teamuitjes én gezellige vrijmibo’s. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Je kunt verschillende trainingen en cursussen volgen via de YoungCapital University. Nog een reden nodig om aan de slag te gaan als recruiter in Den Bosch? Te gekke collega’s. Je komt namelijk terecht in een team van ambitieuze en gezellige mede-recruiters.

Dus… waar wacht je nog op? Check onze recruiter vacatures en begin meteen als recruiter bij YoungCapital.

Meer informatie