Promotiewerk vacatures Harderwijk

Er zijn 6 promotiewerk vacatures in Harderwijk gevonden.

Een bijbaantje of tijdelijke job waar je lekker verdient, maar niet teveel tijd aan kwijt bent? Look no further, want onze promotiewerk vacatures in Harderwijk hebben genoeg interessante vacatures voor je. Ga parttime aan de slag als bijvoorbeeld gastvrouw/gastheer bij een tof bedrijf, of pak een tijdelijke job op als promotiemedewerker. Je kunt al vanaf een paar uurtjes per week aan de slag. Toch liever een fulltime job? Ook voor jou zijn er zat opties. Scrol verder en see for yourself wat de promotiewerk vacatures in Harderwijk voor jou in petto hebben.

Gezocht: gastvrouw/gastheer voor onze promotiewerk vacatures in Harderwijk

Natuurlijk, bedrijven en instanties zouden een rode loper uit kunnen rollen om hun gasten te verwelkomen. Veel liever zetten ze jou op de voorgrond. Want met jouw brede glimlach, warme toon en frisse uitstraling hebben mensen het gevoel alsof ze door een goede vriend(in) worden verwelkomd. Ga aan de slag bij toffe bedrijven zoals KPN, bij een golfbaan of op cruise. Waar je als gastvrouw/gastheer aan de bak kunt, ontdek je door onze promotiewerk vacatures in Harderwijk en omstreken door te nemen. Liever af en toe een losse klus en zelf bepalen waar, wanneer, en voor wie je werkt? Check YoungOnes en word freelancer.

Cash in als promotiemedewerker in Harderwijk

Je doet niet aan wachten totdat mensen op jou afkomen. Zonder blikken of blozen spreek jij ze aan. Om ze nu te leren kennen, een compliment te geven of iets te vertellen. Try-hard? Nee, jij bent ‘gewoon’ een social butterfly. Al overwogen te solliciteren op onze promotiewerk vacatures in Harderwijk voor promotiemedewerkers? In de frisse buitenlucht of bijvoorbeeld juist binnen in een winkel promoot jij bedrijven of deel je samples van producten uit. Doen waar je goed in bent, en nog lekker betaald worden ook. Of je nu voor een fulltime of parttime functie gaat, of een tijdelijke baan scoort. Welke job het beste bij jou past, ontdek je door onze promotiewerk vacatures in Harderwijk onder de loep te nemen.

Meer informatie

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland