ICT-vacatures in Naaldwijk

Er zijn 25 ICT-vacatures in Naaldwijk gevonden.

Woon jij in Naaldwijk, Delft, Den Haag of omgeving en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie in de ICT, of een volgende stap in je carrière? Is code jouw tweede taal en programmeren jouw tweede natuur? Dan heeft YoungCapital vast wel een mooie vacature klaarstaan die jou op het lijf geschreven is! En lucky you, je zit direct op de juiste pagina. Op deze pagina vind je de leukste ICT-vacatures in Naaldwijk. Van fulltime tot parttime, van Java tot PHP. Start je carrière met een IT-traineeship of kies voor een van de developerfuncties.

Werken in Naaldwijk

Naaldwijk is schattig plaatsje in het Westland, vlak onder Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het centrum heeft een pittoreske sfeer en de omgeving is prachtig groen. De grootste bron van inkomsten is de glastuinbouw, kassen dus, maar in de ICT is altijd en overal genoeg te doen!


Begin je carrière met een IT-traineeship

Heb jij net een bul informatica in handen? Dan liggen alle opties voor je open. Weet je nog niet zo goed wat je moet kiezen of wil je graag doorleren? Dan is een IT-traineeship bij YoungCapital perfect voor jou. Je volgt 6 tot 8 weken lang een intensieve opleiding en behaalt de officiële certificaten. Daarna vindt het verdere opleidingstraject ‘on the job’ plaats. Je wordt gekoppeld aan een senior IT-professional die jou intensief begeleidt zodat je je ontwikkelt tot een volwaardige developer, bI/big data engineer of informatie-analist.

Ben jij de #C .net-developer die we zoeken?

Als C#.net developer verricht je onderhoud aan bestaande C#-applicaties, voer je tests uit van bestaande applicaties en ontwerp je nieuwe functionaliteiten. Je overlegt met andere developers, zowel front-end als backend, en bent troubleshooter waar dat nodig is. Wil jij dagelijks bezig zijn met C sharp? Solliciteer dan voor C#.net-developer.

Word jij app-developer in Naaldwijk?

Kun jij de vertaling maken tussen abstracte wensen en concrete code? Ben je creatief en lijkt het je leuk om apps te ontwikkelen? Ga aan de slag als app-developer! De taken van app-developers zijn divers. Zo zoek je uit wat de klant precies wil en verwacht, geef je advies over systemen en over de behoeftes van gebruikers. Uiteindelijk zorg je ervoor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden en ontwikkel je een product waar je trots op kunt zijn. Is dit de uitdaging waar jij naar zoekt? Scrol dan snel door de vacatures hieronder en verstuur je sollicitatie meteen!

Meer informatie

Fulltime ICT medewerker op de servicedesk in Den Haag

Fulltime ICT medewerker in Den Haag / Rijswijk

Fulltime IT Support Specialist in Schiedam voor internationaal bedrijf

Junior applicatie beheerder bij Facilicom in Schiedam

Fulltime IT servicedesk medewerker in Schiedam voor een tof bedrijf

KPN Zoetermeer zoekt fulltime servicedeskmedewerker

KPN zoekt ICT servicedesk medewerker

Carrière switch maken? Volg ons IT Traineeship in Zoetermeer

Medior IT servicedesk medewerker in Rotterdam

Fulltime functioneel beheerder in Rotterdam

KPN zoekt servicedesk medewerkers in Rotterdam

Fulltime ICT medewerker op de servicedesk in Rotterdam

Allround Dev worden? Volg de DevOps Engineer traineeship!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Ondersteun innovatieve SAP systemen als IT specialist.

Word opgeleid tot Azure Consultant bij Accenture!

Volg ons betaald IT traineeship en word junior IT Consultant

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Consultant in Rijswijk

Frontend Developer Ecmanage in Rijswijk

Software Developer (medior/senior) in Rijswijk

Junior Software Developer in Rijswijk

IT traineeship in Den Haag

IT traineeship in Rotterdam