HR-vacatures in Oosterhout

Er zijn 19 HR-vacatures in Oosterhout gevonden.

Wil jij graag in de HR aan de slag? Dat kan! De afdeling Human Resources houdt zich voornamelijk bezig met het personeel van een bedrijf. Ze houden je vrije dagen bij, je ziektedagen, je contract en je ontslag. Ook werven ze nieuwe kandidaten voor vacatures en houden ze zich bezig met je uitbetaling. Kortom: een spannende functie met veel afwisseling! Als je bij HR wilt werken is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en kunt multitasken. Is HR iets voor jou? Maak dan een profiel aan op YoungCapital en solliciteer met je motivatiebrief en cv. Daarna nemen wij contact met je op!

Werken in Oosterhout

In Oosterhout zijn meer dan genoeg bedrijven gevestigd. Veel van deze bedrijven hebben een afdeling Personeelszaken, waar jij als HR-medewerker aan de slag kunt gaan. Oosterhout heeft altijd vooral werk gehad in de industrie, maar nu zitten er ook veel winkels en andere bedrijven. Daar komt bij dat Oosterhout een mooie stad is om in te werken. Het heeft een lange geschiedenis, die je bijvoorbeeld ziet aan alle kerken en slotjes. Ook zijn er kloosters en ruïnes te vinden. Wil jij graag werken én lekker cultuur snuiven in Oosterhout? Bekijk dan snel onze vacatures!


Begin je carrière als HR-medewerker

Je begint natuurlijk nooit gelijk bovenaan de ladder. Als je start op de HR-afdeling, is dat waarschijnlijk eerst als HR-medewerker. Je krijgt voornamelijk administratieve taken en handelt vragen van je collega’s af. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct op onze HR-vacatures in Oosterhout.

Maak je collega's blij als salarisadministrateur

Als salarisadministrateur ben je de meest populaire werknemer van het bedrijf! Jij zorgt er namelijk voor dat al je collega’s op tijd uitbetaald krijgen. Een salarisadministrateur moet goed zijn met cijfertjes en nauwkeurig kunnen werken. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel op onze vacatures voor salarisadministrateur!

Word recruiter in Oosterhout

Vind jij niets leuker dan met mensen kletsen en kun je ze bovendien goed inschatten? Dan is een baan als recruiter perfect voor jou. In deze functie ga je op zoek naar de juiste mensen voor openstaande vacatures. Je bouwt een pool van kandidaten op en kiest de perfecte mensen uit. Is dit jouw droombaan? Bekijk dan nu onze HR-vacatures in Oosterhout!

Meer informatie

Tijdelijke HR Officer/recruiter gezocht voor 2 tot 3 maanden in Made

Enthousiaste Recruiter gezocht voor YoungCapital in Breda!

Recruiter Retail gezocht voor YoungCapital in Breda.

Uitdagende stage als Recruiter bij YoungCapital in Breda

Uitdagende stage als Front Office medewerker bij YoungCapital in Breda

Ga aan de slag als Recruiter bij YoungCapital in Breda!

Leuke stage bij YoungCapital in Breda

Wil jij fulltime werken als logistiek recruiter bij YoungCapital in Breda?

Recruitment manager gezocht in Tilburg

Ervaren recruiter bij een groot callcenter in Tilburg

Leer de perfecte match maken als stagiair(e) recruiter bij YoungCapital Tilburg

Maak de perfecte match als recruiter bij YoungCapital in Tilburg

Toffe combinatie tussen planner en recruiter voor YoungCapital in Tilburg

Uitdagende stage als Recruiter bij YoungCapital in Tilburg

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuw recruitment talent!

Kom stage lopen als Recruiter bij YoungCapital!

Afstudeerstage met kans op een baan bij YoungCapital!

Kerstman en project recruiter bij YoungCapital

Startersfunctie als Junior HR Adviseur in Praag!