ICT-vacatures in Oosterhout

Er zijn 8 ICT-vacatures in Oosterhout gevonden.

Wil jij graag goed verdienen? Dan moet je zeker bij onze ICT-vacatures kijken! ICT groeit zó ontzettend hard, dat er hier steeds meer banen en functies bijkomen. Tien jaar geleden kon je nog geen app-developer of big data-analist worden, maar nu komen er continu nieuwe technische banen bij. Als jij een studie in de richting van ICT hebt gedaan, heb je het dus goed voor elkaar! Je kunt uit alle banen kiezen die je wilt. Wil jij je specialiseren in Java? PHP? Ruby? Met genoeg motivatie en ervaring ben je al op de helft. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van solliciteren.

Werken in Oosterhout

Tegenwoordig kunnen bedrijven niet meer zonder ICT’ers. Iedere organisatie wil een goede website, een app en goede wifi. Zo zijn er in Oosterhout regelmatig ICT-vacatures te vinden. Jij kunt ervoor zorgen dat bedrijven krijgen wat ze willen. Oosterhout is een gezellige stad om te wonen en te werken. Het ligt midden in Noord-Brabant, en staat bekend om zijn historische kerken en slotjes. Maar ook natuurliefhebbers zullen zich hier thuis voelen: de Oosterheide en polders zijn mooie bezienswaardigheden. Lijkt het jou wel wat om hier aan de slag te gaan? Bekijk dan snel onze ICT-vacatures in Oosterhout!


Aan de slag als front-end developer

Vind jij niets leukers dan de hele dag internetten? Als front-end developer zorg jij ervoor dat iedere website er perfect bij staat. Dankzij jou werken de knoppen, staat de content goed op de pagina en kunnen klanten bestellingen plaatsen. Wil jij graag werken als front-end developer? Check dan snel welke ICT-vacatures er openstaan.

Word app-developer in Oosterhout

Ieder bedrijf wil een goedwerkende app. Hij moet gebruiksvriendelijk zijn, er strak uitzien en overzichtelijk zijn. Als app-developer ga jij hiervoor zorgen. Misschien maak jij binnenkort wel de nieuwe Angry Birds of Pokémon Go! Solliciteer nu op onze ICT-vacatures, en vergeet je cv en motivatiebrief niet!

Begin je loopbaan als IT-trainee

Weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen in de ICT? Start je carrière dan als IT-trainee! In deze baan krijg je de kans om te werken en te studeren tegelijk. Je past de theorie direct toe in de praktijk. Bovendien verdien je gewoon een normaal salaris! Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures voor IT-trainee!

Meer informatie

PHP Developer bij snel groeiende start-up in Breda

IT Traineeship in regio Eindhoven

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma

Kosteloos hbo-opgeleid worden tot functioneel beheerder

Maak een carrièreswitch met een IT Traineeship van YC NEXT!