Promotiewerk vacatures in Velp

Er zijn 13 promotiewerk vacatures in Velp gevonden.

Wat is er nu leuker dan mensen blij maken met een gratis snack of drankje? Niets, toch? Dit kun je nu als werk doen! Als promotiemedewerker is het jouw taak om klanten te enthousiasmeren voor nieuwe producten. Dit kan uiteenlopen van frisdrank tot schoonmaakmiddelen en van parfum tot koekjes. Jij vertelt gepassioneerd over de producten en zorgt ervoor dat de klant het merk onthoudt. Het leuke aan promotiewerk is dat je in teamverband werkt, waardoor het altijd gezellig is. Lijkt dit je wel wat? Solliciteer dan direct op onze promotiewerk vacatures!

Werken in Velp

Als promotiemedewerker kun je overal aan de slag. Zo kan het zijn dat je in Velp terechtkomt; een gezellige stad ten noorden van Arnhem. Hier kun je in een supermarkt staan bij een stand, lekker buiten op straat aan het werk, of misschien ga je wel naar beurzen en evenementen toe. Het kan allemaal! In Velp wonen meer dan 17.000 inwoners, wat betekent dat er genoeg klanten zijn die je aan kunt spreken. Ieder gesprek is weer anders, waardoor het werk nooit saai wordt. Zou jij hier wel aan de slag willen? Bekijk dan snel onze promotiewerk vacatures in Velp!


Vermaak mensen als gastheer of gastvrouw in Velp

Ben jij altijd bij ieder feestje van de partij? Dan is een baan als gastheer of gastvrouw perfect voor jou! Hier is het jouw taak om de gasten de tijd van hun leven te geven. Je schenkt drankjes in, houdt de gastenlijst bij en helpt met de catering. Dat maakt het een hele afwisselende baan! Is dit iets voor jou? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures in Velp!

Promotiemedewerker: iets voor jou?

Kun jij niet wachten om als promotiemedewerker aan de slag te gaan? Mooi! Als je nu een profiel aanmaakt op YoungCapital, kun je direct op alle promotiewerk vacatures in Velp solliciteren die je wilt. Vergeet natuurlijk niet om je cv en motivatiebrief mee te sturen!

Meer informatie

Promotiemedewerker in Overijssel

Geef je skills en portemonnee een boost als promotor

Tijd voor een bijbaan waar jij je ambitie kwijt kan

Salespromotors gezocht voor Hamilton Bright

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, Heineken, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Gezocht: Sales Promotors voor gave merken

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Voer jij graag een goed gesprek?

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!

Tussenjaar? Word eigen baas!

Ga van 25 tot 27 januari als promotor voor HP aan de slag