YOUNGCAPITAL BLOG

Twee maanden plat voor € 16.000,-

Slapend rijk worden te mooi om waar te zijn? Als het aan het astronautenbedrijf Medes ligt niet. Ze zoeken voor een onderzoek 24 gezonde kerels die geen nee zeggen tegen twee maanden lang Netflixen, siësta’s houden en, drumroll please, € 16.000,-. 

slapen

Proefkonijn

Wat je hier als proefkonijn voor moet doen? Gewichtloos zijn, zodat Medes kan onderzoeken hoe de mens kan slapen in de ruimte. Nu word je niet met bed, tv en wifi de ruimte ingestuurd. Het onderzoek vindt veilig en wel op aarde plaats. Want door zestig dagen in bed te liggen met je hoofd iets lager dan je voeten, is het net alsof je gewichtloos in de ruimte zweeft.

Alleen voor mannen

Niet iedereen komt in aanmerking voor deze klus. Naast dat je bereid bent om twee maanden in liggende toestand door te brengen, moet je een niet-rokende man zijn van 20 tot 45 jaar met een goede conditie en een BMI van tussen de 22 en 27.

Slapend

Best een klus

Wel nog even goed om te weten: je doet alles in bed. En dan bedoelen we ook echt alles. Want 24 uur per dag moet minimaal één van je schouders het bed raken. Even naar de wc gaan of onder de douche springen zit er dus niet in. Ook heb je naast twee maanden bedrust, twee weken voorbereiding en twee weken nametingen. 

Zie jij deze kingsize uitdaging wel zitten? Check dan hier de vacature.

Benieuwd naar meer leuke banen? Check hier banen die tien jaar geleden nog niet bestonden of lees hoe je geld kunt verdienen met vloggen. Je kunt je natuurlijk ook bij ons inschrijven, zodat wij jou leuke vacatures kunnen sturen.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.