Slapend rijk worden? Dat kan nu écht

Door Sander Post op 13-04-2017
4 reacties | 22860 views

Slapend rijk worden? Dat kan nu écht

Fantaseer jij als je wekker gaat altijd hoe het zou zijn om gewoon te blijven liggen? Doe je je ogen weer dicht, kreun je “nog heel even” en wens je dat iemand de tijd even stopzet? Goed nieuws: je kunt nu slapend rijk worden! Letterlijk een droombaan.

Het Instituut voor Ruimtegeneeskunde en –fysiologie is op zoek naar 24 mannen die tegen betaling twee maanden in liggende toestand willen doorbrengen. Kun je mooi even bijkomen van de wilde feestjes en nachtelijke studiesessies. Ook je bankrekening kan weer herstellen. Het salaris bedraagt 16.000 euro. Daar kom je je bed wel voor uit – of niet.

Slapend rijk worden? Dat kan nu écht

In naam der wetenschap
De vacature is uitgezet door Medes, een astronautenbedrijf in Toulouse, dat onderzoekt hoe de mens kan slapen in de ruimte, bijvoorbeeld op lange vluchten naar Mars. Voor dit onderzoek wordt gewichtloosheid gesimuleerd, waarbij je zestig dagen in bed ligt met je hoofd lager dan je voeten. Er wordt onderzocht wat een voedingssupplement doet met het aanpassingsvermogen van het menselijk lichaam.

#Fitboys
Niet iedereen komt in aanmerking voor de functie van Doornroosje-in-space. Het instituut is op zoek naar mannen tussen de 20 en 45 jaar die in goede conditie zijn, niet roken en een BMI hebben tussen de 22 en 27. Natuurlijk moet de ideale kandidaat ook bereid zijn om twee maanden in bed te liggen. Schrijf daar maar eens een motivatiebrief voor.

Slapend rijk worden? Dat kan nu écht

Tough life
Deze baan is niet voor twijfelaars. De onderzoekers waarschuwen dat de baan zwaarder is dan hij op het eerste oog lijkt. Twee maanden liggen betekent namelijk ook écht twee maanden liggen. Niet alleen Netflixen en tukjes doe je in je nest. Ook eten, naar de wc gaan en jezelf schoonhouden moet allemaal gebeuren terwijl ten minste één schouder in aanraking is met het bed. Zestig dagen lang. Plus twee weken voorbereiding en twee weken nametingen. In totaal ben je dus 88 dagen ‘bezig’.

Denk jij dat je deze kingsize uitdaging wel aankunt? Kunnen we jou midden in de nacht wakker maken voor een powernap? Droom jij ook van verplichte bedrust? Check dan de vacature hier.

Benieuwd naar meer leuke banen? Check hier banen die tien jaar geleden nog niet bestonden of lees hoe je geld kunt verdienen met vloggen. Je kunt je natuurlijk ook bij ons inschrijven, zodat wij jou leuke vacatures kunnen sturen!

Reacties

06-09-2017

Thomas:

Kun je wel in één klap je studie betalen.

03-09-2017

Devin Crunch:

Is er ook een versie van die vacature die niet frans is? Lijkt bijna van niet..

28-08-2017

Sander Post:

Zo te zien is er nog wel plek, de vacature staat nog open op deze site: http://www.medes.fr/fr/actualites/recrutement-de-volontaires-pour-une-nouvelle-etude-clinique.html

27-08-2017

Sultan Haredy:

Is er nog plek

Plaats jouw reactie