YOUNGCAPITAL BLOG

Het leven van een celeb lijkt awesome. Maar ook champagne en vijfsterrenhotels gaan vervelen. Dus om je af en toe een ‘gewone jongen’ te voelen neem je een bijbaan. Kijk maar naar deze rich and famous.

De bijzondere bijbanen van beroemdheden

‘This is your king speaking’

Onze Willy is al 21 jaar co-piloot bij KLM. Om zijn koninklijke rompslomp los te kunnen laten, verruilt Wim-Lex regelmatig zijn troon voor de cockpit. “Het is onmogelijk om problemen van de grond mee te nemen naar boven”, aldus onze monarch in De Telegraaf.

Het zou dus zomaar kunnen dat de koning je naar je zonnige zomerbestemming brengt. Dan moet je trouwens wel een goed oor hebben voor zijn Wassenaarse accent. Want Willem-Alexander zal zich niet via de intercom aan je voorstellen. “Ik kan altijd zeggen dat ik namens captain en bemanning de passagiers van harte welkom heet. Dan hoef ik mijn eigen naam niet te noemen”, legt de koning uit. Wel jammer. Misschien kunnen we Sander van LuckyTV een bandje laten inspreken. 

De bijzondere bijbanen van beroemdheden

Meester Mark

Dat Mark ons graag de les leest weten we. Maar op donderdagochtend doet hij dat in een andere rol. Dan is hij geen premier, maar ‘meester Mark’, docent maatschappijleer op het vmbo. Met een krijtje in zijn hand legt hij moeiteloos uit hoe de Nederlandse politiek werkt en wie ook alweer de premier is. “Suprise, it’s me!” En dat meester Mark orde kan houden, weten we wel. “Doet u zelf normaal!”

De bijzondere bijbanen van beroemdheden

Een Rioja van een Roja

Als Andrès Iniesta zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, heeft hij altijd zijn druifjes nog. De kleine middenvelder van het Spaanse elftal La Roja heeft namelijk naast voetballen nog een andere passie: wijn. In het zonnige Castilla-La Mancha runt Andrès zijn eigen wijnimperium: Bodega Iniesta. En daarmee is hij het perfecte voorbeeld dat wijn en sporten prima samengaat. Zie je nou wel. 

Carpenter Ron

Acteur Nick Offerman leeft niet alleen als de legendarische Ron Swanson uit ‘Parks and Recreation’ een overly manly lifestyle. Met een salade hoef je bij hem niet aan te komen, Ron eats nothing but steak for dinner. Maar zelf kan ‘ie er ook wat van.

Nick Offerman Salad

Ook in het echte leven besteedt de acteur zijn vrije tijd graag aan mannelijke activiteiten. Whiskey drinken. Een juicy steak wegwerken. Maar het liefst staat hij in zijn werkplaats om zich uit te leven op een blok hout. Koffietafels, kano’s of houten emoji’s. Offerman is your guy. Check zijn eigen eigen woodshop!

Nick Offerman wood

Ook op zoek naar een nicelijke bijbaan? Check dan vooral even ons aanbod aan parttime jobs.


Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.