YOUNGCAPITAL BLOG

Van je studentenbudget zit deze zomer een écht vette vakantie er waarschijnlijk niet in. Je pakt een paar mooie festivals en gaat als je mazzel hebt een weekje in een huisje zitten in de – hoe kan het ook anders – regenachtige Franse Dordogne. Klinkt zes weken naar Fiji beter? Dacht het wel.

Droombaan: word vakantie-blogger op Fiji!


De stad Savusavu is op zoek naar een bekwame blogger die van het plaatsje een toeristische trekpleister gaat maken. De vacature is uitgezet door John Lawler van de Make A Difference Foundation. Het is echter geen liefdadigheidswerk, het gaat hier om een echte zomerbaan. De functie is namelijk op geen enkele manier verbonden aan het goede doel, dus dat makes no difference! Mocht je de job krijgen, dan breng je zes weken door op een afgelegen, prachtig deel van de wereld. Je accommodatie, maaltijden, transport en visa worden voor je geregeld.

zonsondergang

Veni, Vidi, Fiji

Je krijgt deze droombaan natuurlijk niet zomaar! Om kans te maken op de job moet je een ervaren blogger, dan wel een fervent socialmediagebruiker zijn. Je moet sowieso een vlotte pen hebben, want je takenpakket bestaat uit het schrijven van artikelen en het posten van content om het toerisme in Savusavu op gang te krijgen.

Je denkt vast: gevestigd zijn op Fiji moet toch genoeg zijn voor een degelijke toestroom badgasten en Springbreakers? Niets is minder waar! Slechts vijf procent van de mensen die Fiji bezoeken gaan naar Savusavu en daar moet jij verandering in gaan brengen. Je bent de drukte voor, dus in wezen zit je zes weken met je voeten in het zand te bloggen in een afgelegen paradijs. Interesse in de job? Stuur je sollicitatie dan naar chief@madventure.com met je naam, contactgegevens en een blog (in het Engels) die jij geschreven hebt. De competitie is moordend, dus bring your a-game!

Six months abroad!

Ook bij YoungCapital hebben we een awesome vacature in het buitenland. Je kunt via ons namelijk zes maanden in het buitenland vertoeven als salesmedewerker! Wat je hiervoor moet doen? Geef je op voor de recruitmentdag voor een baan in het buitenland op 31 mei! Dan zorgen wij ervoor dat je in contact komt met verschillende buitenlandse opdrachtgevers.

Droombaan: word vakantie-blogger op Fiji!

Heb jij het wel een beetje gezien in Nederland en wil jij je succes eens in een ander land gaan beproeven? Geef je dan snel op! Zie je de 31ste!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.