YOUNGCAPITAL BLOG

YoungCapital presenteert deze zomer in samenwerking met Jägermeister de vetste banen! Vanaf vorige week is de jacht geopend op banen zoals Tattoo Assistant van Morrison Schiffmacher, Music Video Director bij de videoclip van Bokoesam of Lifestyle Photographer voor FHM. Voor één dag heb jij de allervetste job! En oh ja, je verdient ook nog eens € 500,-,

 Maak de Jäger in je los en verdien € 500,- met deze meisterlijke zomerbanen!


Inkredible tattoo assistant

Sterren als The Red Hot Chili Peppers laten een bezoek aan Nederland niet voorbijgaan zonder de tattooshop van Henk Schiffmacher te hebben aangedaan. In de tattoo scene is de naam Schiffmacher een begrip, en het talent runs in the family! Dochter Morrison is ‘s Neêrlands bekendste vrouwelijke tattoo artist, en gaat jou de fijne kneepjes van het vak leren in een one day masterclass. De goede naam van Schiffmacher & Veldhoen staat natuurlijk wel op het spel, dus helaas zet je zelf geen doodles op armen. Wel zoeken we een creatieve geest die het liefst 24/7 rondloopt met zijn of haar schetsboek. Ideeën worden aangemoedigd, dus who knows. Misschien zie je één van jouw creaties op een dag terug als trampstamp. One can only dream! Check de vacature hier.

Oh snap!

Nee, voor dit plaatje van een droombaan zijn we niet op zoek naar Instagrammers die zó lang zoeken naar het perfecte #foodporn-shot, dat hun eten koud geworden is. Ook de selfiespammers hoeven niet te reageren. Nee, voor deze job zijn we op zoek naar mensen die naast foto’s ook graag hun cameraskills ontwikkelen. Anno 2017 verruilen we de donkere kamer voor de set van FHM. Jij gaat daar één van de lifestyleshoots schieten! De competitie is moordend, dus flitsende ervaring (zoals een fotografieopleiding) is een dikke pre. Maar ook als je ‘alleen’ flink wat harddisks vol foto’s hebt verzameld, kom je een heel eind. En mocht je de final cut halen, dan verschijnen jouw kiekjes wel mooi in de FHM. Om over die € 500,- die je krijgt nog maar te zwijgen. Dat scheelt weer wat aftellen naar het einde van de maand, right?

 Maak de Jäger in je los en verdien € 500,- met deze meisterlijke zomerbanen!


Light, camera, music

Stroomt de Nederhop door jouw aderen? Mooi zo, want niemand minder dan Bokoesam heeft jouw magie nodig. Talent te over. Nu nog iemand die dat kan vastleggen in een videoclip die van je scherm popt. Het is het eerste album van de Amsterdammer, dus een matig debuut is een absolute No Go Zone. Niemand krijgt een tweede kans voor een eerste indruk, dus hij wilt goed uit de startblokken komen! Jij verzint een creatief idee voor de clip en co-regisseert op de set. Wie weet sleep jij wel de Grammy voor Best Music Video in de wacht. This is your shot, I suggest you take it!

PA van JayJay

Na een tijd van ongekende eenzaamheid bij Expeditie Robinson, heeft JayJay Boske behoefte aan gezelschap. En structuur. Want de rugbyspeler slash presentator houdt er een druk leven op na. En dus heeft hij een Personal Assistant nodig. Iemand die zijn agenda beheert, zorgt dat-ie op tijd bij zijn meetings is en ook nog wat uurtjes overhoudt voor zijn daily pump in de sportschool. En flink wat mensen willen meerennen met de busy boss Boske, dus maak je borst maar nat om de vele eilandraden te overleven. Are you up for the job?Check de functie hier!

 Maak de Jäger in je los en verdien € 500,- met deze meisterlijke zomerbanen!

Let’s get this show on the road!

Ben jij één van de regulars in het Amsterdamse nachtleven? Sta jij sinds de opening ook maar wat graag te bouncen in de Claire? Je leest nog steeds, dus let’s cut to the chase. Detroit Swindle komt de Claire Amsterdam verblijden met wat fijne elektronische deuntjes, en heeft jouw hulp nodig. Jij wordt de Event Manager van het duo en zorgt ervoor dat alles slick verloopt. Zodra de voetjes van de vloer gaan, word jij omgedoopt tot Stage Manager. Jij zorgt dat de artiesten hun werk goed kunnen doen, maar ook voor een goede partysfeer backstage. Voor de hele fuif vang je ook weer € 500,-. Lang niet gek voor een nachtje feesten, toch? Apply hier.

Fashion boys & girls, unite!

All aboard the fashion train! Next stop: de inloopkast van Amanda van Effrink. Voor deze fabulous Summer Job word jij Fashionstylist bij dé stylist van Fashionchick. Hobbel jij altijd voorop met de nieuwste fashiontrends? Draag jij nou nog steeds geen sokken in platformsandalen met een fluffy voorkant? Nee, no joke. Dat is schijnbaar een dingetje...

Anyways, mochten de fluffy sandalen je niet tot fronzen hebben gebracht, dan zijn wij op zoek naar jouw eye for fashion om vijftig modellen in de mooiste kleren te hijsen! Jij stelt samen met Amanda een lookbook samen voor één van Nederlands grootste fashioncollecties. Eén dag hard werken, een supertoffe ervaring en vijf meier in je pocket. Sounds good? Check de vacature hier en word de nieuwe Fashionchick-stylist!

Alle vacatures in één oogopslag checken? Dat kan op onze speciale Jägermeister Summerjobs-pagina.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.