YOUNGCAPITAL BLOG

 

 

Flamingo knuffelen

 

Op zoek naar een droombaan, maar is chocolade proeven niets voor jou? No worries. Voor iedere vreemde vogel is wel iets te vinden. Zoals Chief Flamingo Officer bij Baha Mar op de Bahama’s bijvoorbeeld.

Chief, watte? Chief Flamingo Officer. We know, het klinkt als het antwoord van een vijfjarige op de vraag “wat wil je later worden?”, maar het is écht een serieuze baan. Als CFO waak je als een soort Moeder Gans over de exotische vogels, zodat zij een onbezorgd leventje kunnen leiden tussen alle resortgasten op Baha Mar.

Baha Mar is een nieuw, super-de-luxe resort op de Bahama’s. Met drie hotels, lounges, bars, restaurants, een golfbaan, spa, winkels en een casino, hoef je je hier niet te vervelen. En als je het ‘kantoor’ hebt gezien, is het definitief tijd om alle plannen die je met je leven had, overboord te gooien.

instagram flamingo

Maar voordat je als een op hol geslagen flamingo je solliciteert: deze job is niet voor iedere liefhebber weggelegd. Je moet je er een flink cv voor meebrengen. Zo heb je onder andere een academische graad nodig in zoölogie en minimaal vijf jaar ervaring in het verzorgen van exotische vogels. En daarmee bedoelen we niet de plastic opblaasvariant in het zwembad. #AintNobodyGotTimeForThat

flamingo

Zojuist even een diploma zoölogie in elkaar gephotoshopt? Klik hier en solliciteer direct. Inspiratie nodig? Check hier onze tips voor een creatief cv.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.