YOUNGCAPITAL BLOG

Flugel

Ging jij van Alfred J. Kwak naar Donald Duck, zo straight de club in? Kon je je ook al nooit echt vinden in de term horecatijger? Krijg je die afdruk van dat gele dopje op je neus er nooit meer af? En kun je polonaise lopen en waggelen tegelijk? Goed nieuws! We hebben weer een droombaan voor je. Let the duck out en word fulltime Flügel-eend!

FLS Nederland, het bedrijf achter Flügel, is op zoek naar een mascotte. Iemand die in een knalroze eendenpak wil optreden tijdens evenementen en in reclamespotjes. En het is precies wat je ervan moet verwachten. Doen alsof het íedere dag carnaval is en meespringen op hoogstaande producties als: ‘Zware Jongens - Jodeljump’.

We snappen dat je nu megaenthousiast bent. Maar alleen Flügels kunnen drinken en gek zijn op après-skiën, is voor deze job niet genoeg. Want een echte Flügel-eend moet natuurlijk wel over vette skills beschikken. Bovendien heb je ook geen neus om een dopje op te duwen…

 
dancing duck
 
Een van de eisen is dat je fotogeniek bent. In je eendenpak, that is. Smizen is dus niet nodig, maar ‘parmantig je vleugel in je zij kunnen zetten’ is een pre. Je moet over serieuze zaken als ‘het eendenbeleid’ (what the kwak?) nadenken. Ook moet je goed zijn in het uitbeelden van emoties. (Want eenden praten niet, dûh.)
 
Dan is er nog een waarschuwing: hoewel je de hele dag hossende feestgangers om je heen hebt, schrijft FLS in de vacature: ‘Een baan als Flügel-eend is best eenzaam.’ Het is nou eenmaal lonely at the top.
 
Begin jij van enthousiasme al te kwaken? Kun je, in plaats van veel te dronken op zaterdagavond, ook nuchter hakken, beuken, springen en vliegen als de beste? En houd je dat 40 uur per week vol? Solliciteer dan hier. Je hebt in ieder geval een geniaal antwoord op de vraag: “En wat doe jij precies?”
 
Klaar om deze übercoole baan in de wacht te slepen? Check dan onze tips & tricks op ons sollicitatietips platform om een verpletterende indruk te maken! Liever even écht contact met onze sollicitatie-experts? Check hier onze vestigingen voor de beste live tips & tricks.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.