YOUNGCAPITAL BLOG

Flugel

Ging jij van Alfred J. Kwak naar Donald Duck, zo straight de club in? Kon je je ook al nooit echt vinden in de term horecatijger? Krijg je die afdruk van dat gele dopje op je neus er nooit meer af? En kun je polonaise lopen en waggelen tegelijk? Goed nieuws! We hebben weer een droombaan voor je. Let the duck out en word fulltime Flügel-eend!

FLS Nederland, het bedrijf achter Flügel, is op zoek naar een mascotte. Iemand die in een knalroze eendenpak wil optreden tijdens evenementen en in reclamespotjes. En het is precies wat je ervan moet verwachten. Doen alsof het íedere dag carnaval is en meespringen op hoogstaande producties als: ‘Zware Jongens - Jodeljump’.

We snappen dat je nu megaenthousiast bent. Maar alleen Flügels kunnen drinken en gek zijn op après-skiën, is voor deze job niet genoeg. Want een echte Flügel-eend moet natuurlijk wel over vette skills beschikken. Bovendien heb je ook geen neus om een dopje op te duwen…

 
dancing duck
 
Een van de eisen is dat je fotogeniek bent. In je eendenpak, that is. Smizen is dus niet nodig, maar ‘parmantig je vleugel in je zij kunnen zetten’ is een pre. Je moet over serieuze zaken als ‘het eendenbeleid’ (what the kwak?) nadenken. Ook moet je goed zijn in het uitbeelden van emoties. (Want eenden praten niet, dûh.)
 
Dan is er nog een waarschuwing: hoewel je de hele dag hossende feestgangers om je heen hebt, schrijft FLS in de vacature: ‘Een baan als Flügel-eend is best eenzaam.’ Het is nou eenmaal lonely at the top.
 
Begin jij van enthousiasme al te kwaken? Kun je, in plaats van veel te dronken op zaterdagavond, ook nuchter hakken, beuken, springen en vliegen als de beste? En houd je dat 40 uur per week vol? Solliciteer dan hier. Je hebt in ieder geval een geniaal antwoord op de vraag: “En wat doe jij precies?”
 
Klaar om deze übercoole baan in de wacht te slepen? Check dan onze tips & tricks op ons sollicitatietips platform om een verpletterende indruk te maken! Liever even écht contact met onze sollicitatie-experts? Check hier onze WhatsApp-service Apply voor de beste live tips & tricks.

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • JANET HOCKLEY LENING BEDRIJF
  Zondag 04-11-2018

  Hebt u leningen nodig voor zaken, projecten, persoonlijk effect? Mag ik je voorstellen aan JANET HOCKLEY LOAN COMPANY. Wij zijn een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en we houden ons bezig met zuivere financiering van leningen en schulden van project (en), dwz olie en gas, onroerend goed, hernieuwbare energie, gezondheidszorg, transport, bouw, hotels en enz. We kunnen tot de financiering financieren een bedrag van $ 900.000.000,00 (Negenhonderd miljoen USD) in elke regio van de wereld zolang onze 3% ROI op de projecten kan worden gegarandeerd. Momenteel breiden we ons bedrijf internationaal uit, wat meer reden is voor deze publieke aankondiging. Stuur voor een gemakkelijke en snelle aanvraag een korte e-mail naar: janethockleyloanltd1@hotmail.com Informatiecentrum JANET HOCKLEY LENING BEDRIJF

 • Fred
  Maandag 07-05-2018

  Hallo, ik ben de heer Fred Holden, de crediteur van particuliere leningen. En ik ben hier om je dromen te laten uitkomen om een lening te krijgen... Heeft u dringend een lening nodig om uw schulden af te lossen of een bedrijf op te starten? Heeft u een lening nodig om uw investering uit te breiden of een auto te krijgen, huis e.t.c.? Wij staan voor u klaar met een lage rente van 3% en u kunt een lening krijgen van minimaal € 2000 tot € 500.000.000 het maximale geleende bedrag en tot 40 jaar lening, wij bieden leningen aan particulieren en organisaties. Neem contact met ons op via ons e-mailadres (unionloaninvestment@outlook.com) dank u.

 • Maurice
  Donderdag 29-03-2018

  Awesome! Als je kijkt naar de rest van mijn familie, ben ik een beetje de vreemde eend in de bijt. Je zou dus kunnen zeggen dat deze functie op mijn lijf is geschreven! Moet ik dan zelf ook Flügels drinken? Ik ben namelijk niet zo goed met alcohol. Ga ik in de metro rare liedjes door zingen... Is dat een bezwaar?

 • Jelmer kramer
  Zondag 25-03-2018

  Hallo, met Jelmer. Ik zag dit bericht plotsklaps voorbij komen en ik dacht... als er ooit een “parmantig” persoon is geweest, dan ben ik dat wel. Overdag ben ik een hele normale jongen maar snachts wil ik wel eens een dansje wagen. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, J. Kramer

 • Sanne
  Zaterdag 24-03-2018

  Ik wil dit graag doen, Mensen noemen me altijd een clown dus gek doen in een pak is geen probleem voor mij, ik hoor graag van jullie Vriendelijke groet Sanne van stiphout

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.