YOUNGCAPITAL BLOG

Deze vakantiebaan is zó vet, dat we hem met je moeten delen. Iets totaal anders dan verstoffen achter een computer, zweten in de afwas of zwoegen in een magazijn. Je kunt namelijk als spelbegeleider aan de slag. Wat je moet doen? Zorg dat spelletjes worden gespeeld en iedereen lol heeft. Best nice, nietwaar?

We're all gonna have fun

Scoor je deze vakantiebaan, dan draait jouw zomer om Escape Rooms, Levend Stratego, Jongens tegen de Meisjes en allerlei andere spellen die het goed doen op bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en teambuildingactiviteiten. Je speelt niet zelf, maar krijgt wel de lol en de vibe van het spel mee.  

Dit ga je doen

Je begeleidt spellen op verschillende locaties in Nederland en België. In Terborg haal je de nodige props op en vanuit daar rijd je naar de locatie. Je bereidt het spel voor, ontvangt de groep en legt het spel uit. Daarna gaan de spelers lekker zelf aan de slag. Ze kunnen bij jou terecht met vragen.

Elke dag is anders. Je ontmoet veel nieuwe mensen en werkt in een supergezellige sfeer. Vaak ben je lekker buiten aan het werk. In ieder geval zeker niet achter een saai bureau. Ook fijn: je hebt flexibele werkdagen en -tijden. Een sleur zal het dus zeker niet worden.

Bij de meeste droombanen volgt nu een lijstje met gekke eisen. Maar hier draait het om jouw enthousiasme, sociale skills en liefde voor spelletjes. Enige harde eis is dat je een rijbewijs hebt.

looking back driving

 

Nu je vakantiebaan, later je bijbaan

Dacht je dat je nu alle pluspunten gehad had? Nee hoor. Je begint met deze baan in de zomer, maar blijft idealiter langere tijd hier werken. Dus ga je na de zomer weer terug de collegebanken in? Dan kun je in de weekenden blijven bijverdienen.

Klinkt dit als iets voor jou? Pak dan nu je kans en scoor deze vette vakantiebaan!

Werk je liever op het strand? Kan natuurlijk ook. Lees hier hoe het is om bij een strandtent te werken. Of solliciteer direct op deze vakantiebaan aan het strand.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.